BetuwestrandTerug naar het overzicht

Een gezinscamping voor alle leeftijden; te gek voor kleine kinderen én tieners!
Waar tieners op een camping eerst op zoek zullen gaan naar een plek waar het WiFi signaal het sterkst is, zullen ze daar op recreatiepark Betuwestrand geen oog voor hebben!

Op de Betuwe vind je meer dan fruitbomen; hier is zo veel tofs te doen, het is dé plek waar je moet zijn voor een gezinsvakantie met kinderen van uiteenlopende leeftijden.


Kamperen doe je hier op waterplaatsen- de naam zegt het al; aan het water-, of comfortplaatsen, die nét dat beetje extra hebben. Heb je geen eigen caravan? Geen probleem, die kun je huren, ingericht en al.

Kinderen ontmoeten hier hun nieuwe vrienden en vriendinnen en kunnen met hen spelen op diverse speelplekken, aan of in het water, op de chill-plek en bij het animatieprogramma. Er is in het hoogseizoen een programma voor zowel kinderen, tieners als volwassenen.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste vakantie - inspiratie! 

Betuwestrand

A. Kraalweg 40
4153 XC Beesd
Faciliteiten - Chill plek voor kids en tieners
- Waterfun: Heel veel watersportmogelijkheden
- Restaurant
- Winkeltje
- Airtrampoline
- Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!