RCN ToppershoedjeTerug naar het overzicht

Op loopafstand van het breedste zandstrand van Nederland in het Zeeuwse Ouddorp!

Familievakantiepark achter de duinen

Je hoeft maar één duinenrij over te steken en je staat op het breedste en schoonste strand van Nederland. Bovendien ook één van de rustigste stranden, ook al is Ouddorp een geliefde badplaats. Voor een ontspannende strandvakantie zit je dus perfect op RCN Toppershoedje!


Perfect voor jongen gezinnen

Dit Zeeuwse vakantiepark is met het spetterparadijs, het animatieprogramma, de 'kruimelpadclub', de speeltuintjes en de ligging dichtbij het strand perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn bolderkarren te huur op het park zodat je je jonge grut én alle emmers en schepjes makkelijk vervoert naar zee.


Kamperen en glampen aan zee

RCN Toppershoedje biedt een ruim aanbod van mooie huuraccommodaties op loopafstand van het breedste strand van Nederland; van bungalows en appartementen tot luxe duinchalets en safaritenten. De fruitbomen rondom de bungalows zorgen voor beschutting en een gezellige sfeer. Ook de echte kampeerder zal een heerlijke vakantie hebben op deze familiecamping aan zee. Kamperen op steenworp afstand van de zee, op ruime kampeerplaatsen en dan wakker woren met een heerlijk zacht zeebriesje; superfijn! Een aantal kampeerplaatsen heeft privé sanitair.

Hebben jullie wel zin gekregen in een vakantie aan de Zeeuwse kust? Klik dan door naar de website van Toppershoedje en check de beschikbaarheid!

RCN Toppershoedje

Strandweg 2-4
3253 LR Ouddorp
Faciliteiten Recreatieprogramma
Spetterparadijs
Spetterkiosk - voor hapje, drankje en ijsje
Strand
Strand- en watersport
Speeltuintjes 
Supermarkt
Tafeltennis
Verhuur fietsen, bolderkarren, skelters
Wasserette
Naar de website Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips