Train Lodge HostelTerug naar het overzicht

AMSTERDAM- Een betaalbare en unieke plek om te overnachten tijdens je stedentrip!

Origineel overnachten in Amsterdam

De trein die jarenlang als nachttrein tussen Zürich en Rome reed heeft een vaste rustplaats gevonden vlakbij Station Amsterdam Sloterdijk, en jullie kunnen er nu in slapen! Wat een bijzondere accommodatie, te gek voor een weekendje Amsterdam!


Familiekamer in de trein

Wanneer je met je gezin in de trein wilt overnachten is het privé compartiment voor 3 tot 6 personen uitermate geschikt. In elk bed heb je je eigen leeslampje. Je rugzak of reistas kun je kwijt op een (gedeeld) bagagerek bovenin. Elk compartiment heeft een wasbak en je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke douches en toiletten op de gang. Verwarming en airconditioning zijn aanwezig en bedlinnen is inbegrepen in de prijs, evenals WiFi. 

Als je wilt kun je  tegen een geringe bijbetaleng ook nog lekker blijven ontbijten!


Bijzondere groepsaccommodatie

Willen jullie met de hele familie of met een vriendengroep met alle kinderen naar Amsterdam komen? Huur dan een geheel rijtuig af, dan is er plek voor wel 33 personen!


Bereikbaarheid van dit hostel in Amsterdam 

Op loopafstand van het hostel kun je tegen betaling je auto parkeren, in het weekend is dat gratis. Door de ligging bij Station Amsterdam Sloterdijk is het hostel natuurlijk ook heel goed met het OV te bereiken! Vanaf Sloterdijk brengt de trein je in 5 minuten naar het centrum van de Amsterdam en de metro en trams brengen je op alle andere plekken in de stad. Bij het hostel kun je fietsen huren, ook een fijn vervoermiddel in de stad!


Leuke dingen doen in Amsterdam

Deze bruisende stad is alleen al door de historie en architectuur een stedentrip waard. Laat je kids vanaf het water de grachtengordel zien vanuit een rondvaartboot, neem ze mee naar de vele gave kidsproof musea die de stad rijk is en pak ook zeker eens een leuke familietheatervoorstelling mee!

Klik door naar de website van Train Lodge om je weekend Amsterdam te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!