Hostel ROOM RotterdamTerug naar het overzicht

ROTTERDAM- Ruime en betaalbare familiekamers in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier
In een monumentaal pand in het Rotterdamse Scheepsvaartkwartier vind je hostel ROOM. Een verborgen pareltje met unieke kamers, met allemaal hun eigen sfeer en verhaal. Je kunt voor een klein prijsje samen met je gezin overnachten in de oude klokkentoren of in de historische kamer.

Ruime en betaalbare familiekamers

Hostel ROOM heeft ruime & betaalbare familiekamers waar je heerlijk kunt verblijven en overnachten. Een familiekamer is geschikt voor 3 of meer personen, zo hou je je kleintjes lekker dichtbij en kun je met het hele gezin lekker genieten op dezelfde kamer.

Spelletjes doen in de foyer

Op de begane grond is de foyer met de bar & receptie en niet onbelangrijk: een kast vol (familie)spelletjes, een sjoelbak en een tafelvoetbal. Wanneer je zin hebt om onderuit te zakken dan kan dat ook, vraag bij de receptie om de beamer met Chromecast aan te zetten en je kunt vervolgens met je eigen toestel streamen.

Lekkere trek? Vanuit de keuken worden pizza's en tosti's geserveerd, maar uiteraard kan Hostel ROOM je ook helpen bij het vinden van een gezellig, kindvriendelijk restaurant in de stad!

Stedentrip met kinderen in Rotterdam

Vanuit het hostel ben je zo bij de Euromast, de Erasmusbrug, Museumpark en de gezellige Witte de Withstraat. Ook attracties zoals Kinderdijk en Blijdorp zijn vanuit hier goed te bereiken. Vergeet ook niet eens een watertaxi te nemen, een onvergetelijke ervaring voor de kids!

Klik door naar de website van Hostel ROOM voor meer informatie en om je familiekamer te boeken.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen