Amsterdam Farm LodgeTerug naar het overzicht

AMSTERDAM- Deze lodge met ruime appartementen maakt deel uit van een cool stadslandbouwproject!
Dit is de perfecte locatie voor families om Amsterdam te bezoeken! Op 20 minuten fietsen (fietsen zijn te huur bij de lodge!) of reizen met OV van het centrum, maar toch op een heerlijke rustige plek waar je gratis kunt parkeren! Natuurgebied 't Twiske is ook dichtbij; een toffe plek om te varen, wandelen of fietsen.

De lodge ligt middenin een stadslandbouwproject; Noordoogst. Er is een afhaalrestaurant dat producten van het stadslandbouwproject gebruikt, evenals een pannenkoekenrestaurant dat ook andere producten van producenten op het terrein van NoordOogst serveert. Er een speeltuin voor kinderen en zijn er veel interessante activiteiten.Wat een contrast; de rust en het groen hier, en de drukke, gezellige stad zo dichtbij!

De lodge heeft 7 ruime vakantie-appartementen voor 6-7 personen, die bestaan uit 3 slaapkamers, een woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Er is buiten veel ruimte om te spelen en het terrein is autovrij.

Tip: Volg jij ons al op Facebook? Blijf op de hoogte van leuke nieuwtjes en acties!

Amsterdam farm lodge

Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam
Faciliteiten - Restaurant
- Speeltuin
- Fietsverhuur
- Gratis parkeren
Naar de website Direct mailen Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie-tip

Kerstvakantie-tip

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen