Piratentocht op een schip!Terug naar het overzicht

Beleef een heel bijzondere vakantie op de Spes Mea; eilandhoppen op de Waddenzee!

De Spes Mea

De Spes Mea is een Groninger zeiltjalk; een prachtig, stabiel binnenvaartschip met veel zit-, lig- en relaxruimte aan dek. De hutten zijn voorzien van comfortabele bedden en er zijn douches aan boord. De zeer ervaren bemanning zorgt dat het je er aan niets ontbreekt!


5-Daagse Piratentocht op de Spes Mea

Beleef met je kind(eren) een tóp vakantie op de Waddenzee! Lekker van eiland naar eiland en onderweg zeehondjes spotten. De schipper kan de boot op een zandplaat laten ‘droogvallen’ om te gaan wandelen over de zeebodem. Je vindt dan van alles; misschien wel een schatkaart! 

In Harlingen begint de avontuurlijke zeiltocht naar bijvoorbeeld Vlieland, Terschelling en nog een derde Waddeneiland. Er is voldoende tijd om alle eilanden te verkennen.

In de meivakantie en de zomervakantie zijn de piratentochten gepland. De reizen zijn geschikt voor kinderen t/m 13 jaar en hun ouder(s). Er kunnen maximaal 18 piraten mee. Er zijn 8 hutten aan boord.
* Piratentocht Meivakantie: 28 april t/m vrijdagmiddag 3 mei 
* Piratentocht 1 Zomervakantie: 14 – 19 juli
* Piratentocht 2 Zomervakantie: 21 – 26 juli 
Alle reizen starten op zondagavond en eindigen vrijdagmiddag.


Het Piratenthema

Een activiteitenbegeleidster vaart mee om het thema 'piraten' vorm te geven. Dit gebeurt aan de hand van spelletjes, knopen leren en schat zoeken. Ieder kind krijgt op zondagavond het ‘piraten doeboek’ uitgereikt.


Veiligheid aan boord

De ervaren bemanning zorgt voor een veilige vaart en voor ieder kind is uiteraard een passend zwemvest aan boord. Het schip beschikt over alle veiligheidscertificaten die de overheid vereist voor een beroepszeilschip.

Klik door naar de website voor meer info of om een Piratentocht op de Spes Mea te boeken!

Spes Mea Zeilcharters

Greate Pierwei 38
8821 LW Kimswerd
Faciliteiten Meivakantie kinderen €275, volwassen € 25
Zomervakantie kinderen €320, volwassenen €400
Vol pension!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!