’t BuitenlandTerug naar het overzicht

Op deze kleine, Brabantse camping slaap je in een yurt, kota, keetje of tipi; sfeervol en bijzonder!
't Buitenland is een kleine camping in het Brabantse Alphen. Je slaapt er in bijzondere accommodaties. Even back to basics op een bijzondere manier!

Kies voor jullie volgende nachtje of weekendje weg uit een van deze originele accommodaties:


De Yurts en de tipi

Op deze kleine camping in Brabant is een veldje met 3 authentieke Mongoolse yurts met wel 6 slaapplaatsen en een mooie tipi met 4 slaapplaatsen. Ze zijn allemaal super knus ingericht!

Het Finse Veldje

Op het Finse veldje staan de kota’s voor 4 personen, een grote 6-persoons tipi en een houten keet. Alle hutten zijn voorzien van een gezellige houtkachel en hebben een klein keukenblokje. 


Groepsaccommodatie

Ben je met een groep, dan kun je de grote Tipi ook als gezamenlijke plek gebruiken. Gezellig met de hele familie of vriendengroep samen zitten, eten en spelletjes spelen om je daarna per gezin terug te trekken in je eigen bijzondere accommodatie.

Gezelligheid op een kleinschalige camping

De Brabantse gezelligheid blijkt wanneer jullie samen met de andere campinggasten jullie avondmaaltje koken in de buitenkeuken met kampvuurplek en BBQ. Iedereen mag gebruik maken van de hout-gestookte hottub en de kinderen kunnen samen spelen in de speeltuin.

Kom genieten van Brabantse gezelligheid op een kleinsdchalige, bijzondere plek. Klik door naar de website van 't Buitenland voor bschikbaarheid en boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!