Recreatiepark DuinhoeveTerug naar het overzicht

Vlakbij de Efteling en de Beekse Bergen en bij de Loonse en Drunense duinen
Ervaar Brabantse gezelligheid op dit familievakantiepark! Je kunt kamperen in je eigen tent of caravan of een tent, chalet, lodge of vakantiehuis huren.

Op het park vermaken kinderen zich in  het zwembad, in de hele grote speeltuin, of op een van de kleinere speelveldjes. Tijdens vakanties zorgt haalt animatieteam de kids met een treintje op, om lekker met ze te knutselen of spelletjes te doen. 's Avonds komt het treintje weer langs om de kinderen naar het meeleeftheater te brengen!

Dit vakantiepark is een ideale basis voor leuke dagjes uit; de Efteling ligt op maar 10 km afstand, Safaripark de Beekse Bergen is dichtbij en je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de Loonse en Drunense duinen.

Gebruik de roze button om naar de website van de Duinhoeve te gaan voor meer informatie of om je plek voor komend seizoen te reserveren!

Tip: Volg ons op Instagram voor je dagelijkse dosis vakantie inspiratie! 

Recreatiepark Duinhoeve

Oude Bosschebaan 4
5071 RR Udenhout
Faciliteiten - Wifi
- Huisdieren toegstaan (overleg) 
- Buitenzwembad
- Animatie
- Speeltuin
- Kleine winkel
- Fiets- skelterverhuur
- Sportveld
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!