De Ullingse BergenTerug naar het overzicht

Rust en ruimte direct aan een gigantisch natuurgebied; fantastisch voor jonge gezinnen!
Kom luisteren naar stilte, dat is de slogan van dit Brabantse vakantiecentrum! Dat betekent niet dat je je kinderen de hele dag tot stilte moet manen, sterker nog; jonge gezinnen zijn van harte welkom! Vakantiecentrum de Ullingse Bergen is helemaal ingericht op jonge kinderen met o.a. een zwembad, binnenspeeltuin en speeltuintjes.

Je wordt hier aangemoedigd te onthaasten, te genieten van de natuur om je heen. De avondrust wordt strikt gehandhaafd. Je jonge kinderen zullen hier dus slapen als roosjes! 

Mooie kampeerplaatsen

Wil jij wakker worden van vrolijk fluitende vogels en 's avonds je laatste kruimels op laten eten door de konijntjes? Kom dan eens logeren op een basis- of comfortplaats van 100 of 150 m2. Je kunt kiezen uit een plaats in een rustig laantje of op een gezellig kampeerveldje met uitzicht op een zandbak met speeltoestel.

Jonge Gezinnen Verandachalet

Naast verschillende kampeerplaatsen biedt de camping ook diverse verhuuraccommodaties. De 5-persoons boshutten, de unieke 4-persoonslodge, de luxe 6-persoons(bos)chalets, of het extra luxe chalet zijn allemaal compleet ingericht en hebben een tuin of terras. Het Jonge Gezinnen verandachalet met een speciale babyslaapkamer is voorzien van een babybedje en commode. De slaapkamer is naar wens te openen of te sluiten via schuifdeuren vanaf de ouderslaapkamer. Tevens zijn er diverse babyvoorzieningen aanwezig zoals een box, babybadje en flessenwarmer.

Heerlijk eten bij de Heksenboom

Tijdens je vakantie op deze familiecamping kun je je op culinair gebied heerlijk laten verwennen in een stijlvol ingericht restaurant in de vorm van een boerenhoeve. Kinderen kunnen er binnen- en buiten spelen en natuurlijk is er op de menukaart ook aan hen gedacht.

Staatsbosbeheer

De camping grenst direct aan 1.000 ha Staatsbosbeheer. Er zijn veel verschillende fiets- en wandelroutes door bossen, over heide en zandverstuivingen. Er is een schaapskooi en de kans is groot dat je Schotse Hooglanders tegenkomt! Er is een rugtas te leen in het restaurant van de camping waarin alles zit dat je nodig hebt voor een speurtocht van ongeveer 2 km. De jongste kinderen zullen genieten van het kabouterpad; een magische route!

De Ullingse Bergen (Ardoer)

Bosweg 36
5845 EB Sint Anthonis
Faciliteiten - Wasserette
- WiFi
- Broodjesservice
- Bibliotheek
- Restaurant
- Speeltuintjes
- Binnenspeeltuin
- Fietsverhuur
- Sport- en spelmogelijkheden
- Openluchtzwembad met peuterbadje
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland