Camping de NorgerbergTerug naar het overzicht

Een gezellige familiecamping met bijzondere accomodaties, midden in de Drentse natuur!
Norg ligt op de driehoek Friesland, Groningen en Drenthe. Een brinkdorpje, verscholen tussen bos en heide. Aan de rand van het dorp vind je deze fijne camping.

Luxe en kindvriendelijke camping

Camping de Norgerberg zorgt voor een luxe kampeervakantie. Dat uit zich in de luxe faciliteiten, zoals een sanitair met welness, een wasserette, versgebakken broodjes voor het ontbijt en een keur aan sport- en spel faciliteiten.

In het hoogseizoen is de camping bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, hen zal het aan niets ontbreken!

In het zwembad kan, door het schuifdak, zowel met mooi als minder goed weer gezwommen worden. Er zijn sportvelden, speelvelden (onder andere een spetterpoel; lekker kliederen!) en een recreatieteam dat zowel sportief, creatief als ook nog een beetje educatief met de kids aan de gang gaat! En hebben we het al gehad over het kindersanitair? Daar krijg je ze toch nooit meer vandaan?

Mooie en bijzondere huuraccomodaties

Als je liever niet met een eigen caravan komt maar graag een accomodatie huurt heb je keus uit verschillende types. De meest bijzondere zijn wel de zogenaamde 'hooikiep' en de boomhut! 

De hooikiep, hooischuur op z'n Drents, combineren een traditionele bouw met moderne luxe.Slapen doe je hier in een bedstee of slaaphut, maar je doucht onder een regendouche en ploft neer voor de flatscreen TV!
De boomhutten zijn wat meer basic, te vergelijken met een trekkershut maar dan toch net even anders! De kinderen slapen daar in hangmatten, wat bijzonder! 

Voor lekker eten hoef je niet ver weg; Boshut de Norgerberg heeft heel veel lekkers op de kaart.

Fijne vakantie!

Tip: Volg ons op Facebook voor de laatste tips, adressen en winacties! 

Camping de Norgerberg

Langeloërweg 63
9331 VA Norg
Faciliteiten - Zwembad
- Recreatie
- Sport en Spel
- Restaurant
- Winkeltje
- Broodjesservice
- WiFi en TV
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Sahara Stay!

Nieuw: Sahara Stay!

Sportief bezig maar ook luxe ontspannen! Je slaapt hier in sfeervolle, Oosters ingerichte glampingtenten en vult je dagen als gezin met o.a. yoga, surfen en muziek. Op en top vakantiegevoel!

Check dit pareltje aan de kust!