Bungalowpark Hoge HexelTerug naar het overzicht

Prachtige bungalows en vakantiehuizen voor 2-20 personen in Twente; het beste van stad én natuur!
Temidden van de natuurparken het Wierdense Veld en de Sallandse Heuvelrug én vlak bij de grens van Duitsland ligt dit rustige, goed verzorgde bungalowpark. 

Vrijstaande vakantiewoningen

Op dit bungalowpark is het moeilijk kiezen; verblijf je in een basic bungalow of in een echt luxe vakantiehuis? 
Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en bieden plaats aan 4 tot 8 personen. Echte blikvangers zijn het rietgedekte landhuis en de glóednieuwe lodge.

Groepsaccommodatie

Kom je met de héle familie? Dan zit je bij Hoge Hexel ook goed; er zijn zeer complete groepsaccommodaties, geschikt voor 12 tot wel 20 personen! 

Binnen en buiten zwemmen

Het binnenzwembad is recent gerenoveerd en zorgt met zijn 20-meter baan, warme peuterbad, waterval en glijbaan voor veel plezier. En wat een verwennerij; er is ook een stoomcabine! Vlakbij het centrumgebouw van het park, achter hoge zandduinen, ligt de verrassing van het vakantiepark; een zwemvijver met een afgezette zwemzone en breed zandstrand! 

Spelen en sporten

In de kleinschalige binnenspeeltuin zullen kinderen van 3-12 jaar zich uitstekend vermaken met het nieuwe klimtoestel, in de ballenbak of met een potje tafeltennis. Verspreid over het park zijn ook diverse buitenspeeltuinen. Sportievelingen kunnen zich uitleven op het sportveld of op het beachvolleybalveld. Of daag je familie uit op de gloednieuwe bowlingbanen. Bij de receptie zijn tevens skelters en fietsen te huur. Vergeet ook je hengel niet mee te nemen, want er is een visvijver op het park! NB: De faciliteiten zijn open van maandag t/m zaterdag

Omgeving

Het bungalowpark ligt in het Twentse Wierden, een gemoedelijk dorp met winkels en restaurants. De historische steden Deventer en Zwolle zijn dichtbij en zeker het bezoeken waard. Het buitengebied van Wierden bestaat uit landerijen, bossen en het natuurgebied het Wierdens Veld. Recreatieplas “het Lageveld” is het ook leuk om op een mooie dag te bezoeken. Omdat Twente vlak tegen de Duitse grens ligt is een 'dagje buitenland' ook gemakkelijk mogelijk!

Bekijk onderstaand filmpje om alvast de sfeer van Hoge Hexel te proeven of klik door naar de website voor meer info!

Bungalowpark Hoge Hexel

Bruine Hoopsweg 6
7645 BJ Hoge Hexel
Faciliteiten - Binnenspeeltuin
- Overdekt zwembad
- Buitenspeeltuin
- Zandstrandje
- Natuurwater
- Visvijver
- Restaurant
- Sport en spel
- Fietsverhuur
- Animatie (zomer)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning