Vakantiepark KoningshofTerug naar het overzicht

DUINRELL - Kom kamperen of glampen op een groen vakantiepark in de Randstad

Veelzijdige vakantie in de Randstad

Dit vakantiepark ligt vlakbij het gezellige Leiden, de kuststeden Katijk en Noordwijk en Duinrell in Wassenaar. Een mooie omgeving voor een afwisselende vakantie met het gezin!


Kamperen in Zuid-Holland

De meeste kampeerplaatsen op Vakantiepark Koningshof zijn comfortplaatsen. Dat zijn ruime plekken met alle faciliteiten die je wenst tijdens een kampeervakantie. Ook zijn er comfortplaatsen met privé sanitair en er zijn speciale camperplaatsen, met verharde ondergrond, voor campers van maximaal 8 meter. 


Glamping vlakbij Leiden

Vakantiepark Koningshof is ook geschikt voor gezinnen die wél willen kamperen maar géén eigen tent of caravan hebben. Huur dan een volledig ingerichte stacaravan of hippe glamping lodge! Allemaal zijn ze van alle gemakken voorzien en ingericht voor 2 tot 6 personen.


Zwemmen, spelen en animatie

Naast het verwarmde buitenzwembad met apart kleuterbad is er het overdekte zwembad met leuk kinderbad waar kinderen te midden van waterstroompjes, sluisjes en waterspelen naar hartelust kunnen glijden, spetteren en spuiten. Ook kunnen zij zich hier prima vermaken met een klim- en glijwand! Bij het buitenbad (open van half mei tot half september) kunnen de kinderen zich vermaken met het spray park.

Naast het zwembad is de mooie speeltuin en liggen de sportvelden. Op dagen dat het weer even niet mee zit is er voor de kinderen een ideale speelplek; in de indoor speelruimte kunnen ze klimmen, glijden, spelen en klauteren. Ook is er een tafelvoetbal en air-hockey.

Tijdens schoolvakanties van april tot en met augustus en tijdens de herfstvakantie staat een enthousiast animatieteam klaar om de kinderen te vermaken. Elke week is er een ander thema waarin wordt gespeeld, gesport en geknutseld.


Dagjes uit naar Duinrell of strand 

Zin in een dagje strand tijdens jullie vakantie? Katwijk en Noordwijk zijn dichtbij, deze kustplaatsen hebben prachtige stranden. Duinrell ligt op een kwartier rijden, en Leiden en omgeving hebben heel veel leuke, kidsproof musea en andere mogelijkheden voor dagjes uit.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips