Ardoer De Heldense BossenTerug naar het overzicht

TOVERLAND- Fijne familiecamping in het bos met mooie kampeervelden en huuraccommodaties

Een echte kindercamping met fantastische faciliteiten

Deze kindercamping heeft ontzettend veel faciliteiten! Denk aan een overdekt zwembad met grote glijbaan, buitenzwembad, speeltuin met bostheater, trekvlot, dierenpark, supermarkt én een restaurant. De ligging in de Heldense bossen, in 'het Land van Peel en Maas', maakt dit een superfijne vakantieplek! De ligging in de Heldense bossen, in 'het Land van Peel en Maas', maakt dit een superfijne vakantieplek!

Kamperen

De 6-persoons basis- en comfortplaatsen waarop je met je tent of caravan neer kan neerstrijken liggen aan een laantje of aan een veldje. Geef je voorkeur aan! In alle basisbehoeften wordt voorzien en er is gratis Wifi beschikbaar.

Huuraccommodaties

De camping biedt 4- of 5 persoons huuraccommodaties aan. Kies voor een grote, luxe stacaravan, een avontuurlijke kampeerbungalow of zo'n kleurige Finse 'bosgalow' aan de rand van de omheinde roeivijver.

Animatie in de Bosclub

In de zomerperiode worden kinderen door het Bosmannetje, Pip en Pleun flink bezig gehouden met zwem 4-daagses, sprookjestochten, lasergamen en meer! Misschien kunnen de kinderen ook nog een voorstelling in het bostheater bijwonen?

Onderstaand filmpje geeft een mooie indruk van de kampeerplaatsen, de huuraccommodaties, het zwembad en meer. Wil je meer lezen of meteen reserveren? Klik dan door naar de website!

Ardoer Camping De Heldense Bossen

De Heldense Bossen 6
5988 NH Helden
Faciliteiten - Fietsverhuur
- Boekenkast
- Supermarkt
- Animatie
- Speeltuinen
- Dierenpark
- Speelvelden
- Buitenbad
- Binnenbad
- Restaurant en snackbar
- Roeivijver
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!