De Thijmse BergTerug naar het overzicht

OUWEHANDS DIERENPARK- Vakantiepark midden in het bos op de Utrechtse Heuvelrug
Dit mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark ligt aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, midden in het bos aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. Vlakbij culinair Rhenen en het Ouwehands Dierenpark.


Kindvriendelijk vakantiepark

Op dit vakantiepark zijn diverse speeltuinen, er is een fijn verwarmd buitenzwembad en een waterspraypark, een indoor speelplaats (met zithoek met WiFi voor de ouders!) én een geweldig animatieteam dat elke vakantie de leukste activiteitenprogramma's verzorgt. 

De camping heeft een tweetal super leuke manieren bedacht om de kinderen (met hun ouders) met plezier aan het wandelen te krijgen. Met de Lotje speurtocht gaan jullie op zoek naar geheime sleutels. Door die te volgen, kom je langs de leukste en mooiste plekken. Elke keer als je een sleutel hebt gevonden, verdien je punten en dan pas krijg je ook de volgende sleutel te zien. Daarnaast is er ook de Spionnen Smartphone Speurtocht, waarmee je als spionnen geheime codes en boodschappen moet kraken. Komen jullie erachter waar een bende zijn kostbare buit heeft verstopt?


Vakantiehuisjes in de natuur

Op De Thijmse Berg verblijf je in prachtige chalets, cottages of vakantievilla's. De vakantiehuizen bieden plaats aan 4 tot 8 personen en ze hebben allemaal een heerlijke veranda of tuin met veel privacy. De vakantiehuizen zijn compleet ingericht, er zijn er zelfs met sauna!


Tips voor je vakantie of weekend op de Veluwe

Ondanks alle fijne faciliteiten op de camping toch zin in een uitje? Ouwehands Dierenpark ligt praktisch in de achtertuin! Via De Thijmse Berg koop je tickets met korting. Het vakantiepark verhuurt ook skelters en (familie)fietsen waarmee je de prachtige natuuur op een leuke manier kunt ontdekken.

Klik door naar de website van De Thijmse Berg om je verblijf in een mooi vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips