Vakantiehuis SpechtTerug naar het overzicht

WILDLANDS ADVENTURE ZOO- Mooi vakantiehuis in het bos met bedsteden en een grote tuin met hottub

Vakantiehuis in de natuur

In een Drents bosgebied van wel 1600 hectare, waar het landschap afwisselend is en súperveel soorten vogeltjes wonen, ligt dit vakantiehuis verscholen. Verrekijker mee op vakantie dus; er is vanuit je grote tuin van alles te zien!


Bedsteden en een hottub

In vakantiehuis De Specht is alles gelijkvloers. Slapen doe je in de knusse maar eigentijdse bedsteden die uitkomen in de woonkamer. De badkamer grenst aan een kleedkamer. De keuken is helemaal compleet ingericht, klaar voor gezellige maaltijden met het gezin. De heerlijke tuin met terras, fietsenschuur én hottub maakt vakantiehuis Specht compleet!


Eropuit in Drenthe

Sleen ligt in een geweldig mooi natuurgebied dat uitnodigt tot lange wandelingen en fietstochten. Wanneer je in Drenthe bent kan een bezoekje aan de hunebedden natuurlijk niet ontbreken. En wat zullen de kinderen blij zijn; Wildlands Adventure Zoo Emmen ligt op maar een paar minuten rijden!

Klik door naar de website om de beschikbaarheid van dit vakantiehuis te bekijken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen