De HulterbergTerug naar het overzicht

BEEKSE BERGEN- Ideaal vakantiehuis voor natuurliefhebbers, midden in de Brabantse bossen!

Boswachterwoning wordt perfect vakantiehuis!

Deze 4-persoons vakantiewoning was vroeger het huis van de boswachter van landgoed De Oude Hondsberg bij het Brabantse Moergestel. Een hele geschiedenis ging er aan vooraf voordat het werd wat het nu is; een heerlijk, modern en van alle gemakken voorzien vakantiehuis midden tussen het bos, de heide, vennen en beekdalen.

Gezellig familiehuis in het bos

Maak het jezelf gemakkelijk in dit fijne vakantiehuis in het bos. De Hulterberg is voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp en er is een gezellige houtkachel in het woon/eetvertrek. Door de tuindeuren kom je buiten op het terras. De voormalige opkamer is verbouwd tot badkamer en op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 losse bedden en er is een kinderbedje aanwezig.

Onder de overkapping van het houten bijgebouw kun je ook als het regent heerlijk zitten en jullie fietsen staan droog in de schuur.

Aan de tuin ligt een ven (open water). Vanuit je grote tuin heb je een vrij en weids uitzicht en heb je grote kans heel veel dieren te spotten. Je zult zeker heel veel verschillende vogles zien en horen, maar misschien ook wel dassen, herten en hazen!


Dagje uit in Brabant

Willen jullie een dagje andere dieren zien dan die, die je vanuit het vakantiehuis ziet? Rijd dan een klein stukje in de richting van Tilburg en ga een dagje op safari in Safaripark Beekse Bergen!

Klik door naar de website van de aanbieder om de beschikbaarheid te bekijken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-break?

Mini-break?

Combineer een bezoekje aan attractiepark Hellendoorn of Slagharen met een verblijf op deze fijne familiecamping.

Bekijk de mogelijkheden!