Landgoed VolenbeekTerug naar het overzicht

Glamping op een koeienboerderij op de Veluwe, vlakbij Walibi en het Dolfinarium
Boswandelingen, de mooiste fietsroutes, hutten bouwen, prachtige stadjes zoals Harderwijk en Elburg: dit alles vind je in de directe omgeving van de monumentale Boerenbed boerderij Landgoed Volenbeek.


Boerencamping op de Veluwe

Er zijn ongeveer 50 melkkoeien, zowel zwart- als roodbonte. Omdat hier zoveel koeien wonen, worden er ook regelmatig kalfjes geboren. Als het zover is zal de boer je roepen om te komen kijken! De boerenfamilie verbouwt zelf maïs en gras om de koeien mee te voeren.

De compleet ingerichte glamping tenten staan op een prachtige plaats aan de bosrand met uitzicht op de weide waar vaak de koeien staan te grazen. Voor de kinderen is er op deze boerencamping volop ruimte om te spelen. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven in het bos of in de prachtige speelschuur, ook kunnen zij zich vermaken met allerlei dieren die graag geknuffeld willen worden.

Gezinsuitbreiding; Alpaca Speech!

Landgoed Volenbeek heeft een nieuwe aanwinst op de boerderij: alpaca 'Speech'! Je mag met deze lieverd gerust een boswandeling maken en hem lekker vertroetelen.

Leuke uitjes in en om Ermelo

Op Landgoed Volenbeek kun je fietsen, kinderzitjes, een bakfiets of een tandem huren om de mooie omgeving mee te verkennen. Je zit vlakbij het Kröller Müller Museum, Walibi, Het Dolfinarium en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Klik door naar de website voor meer info of om een reservering te maken!

Boerenbed - Landgoed Volenbeek

Oude Telgterweg 229
3853 PG Ermelo
Faciliteiten - Pizza oven
- Speelplaats
- Speelschuur
- Boerderijwinkel
- Fietsverhuur
- Kinderbedje- stoel- en box te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!