De leukste vakantie uitjes in onze Hoofdstad

15 juli 2019
Amsterdam, die bruisende, gezellige, culturele stad.. die wil je je kinderen toch eens laten zien? Deze zomervakantie is daar misschien een goed moment voor!
Speel de Escape Game
Durf jij buiten de gebaande paden te treden? Je hersenen te pijnigen? Speel de compleet vernieuwde Escape Game "In de schaduw van Rembrandt" deze zomer in het Rijksmuseum en kom op plekken waar je nog nooit geweest bent! Durf JIJ?

Nieuw: Moco-power!
Moco is een nieuw museum in hartje Amsterdam. Coole moderne kunst met echte 'power'. Met Banksy, Kaws, Hirst & Haring. Zo indrukwekkend! Grijp nu je kans want deze zomer gratis entree voor kids én de nieuwe kids audiotour. Deze zomer kids gratis!

Op de kaart!
De stad Amsterdam neemt je mee op ontdekkingstocht. Met 'Op de kaart' ga je met je familie aan de slag en word je meegenomen in een wereld van fascinerende kaarten en spectaculaire weetjes over het Paleis van de Koning. Reserveer nu!

Welkom bij El Pintor!
De hele zomer lang staan de kleurrijke kinderboeken van El Pintor centraal in het Verzetsmuseum in Amsterdam. Laat je fantasie prikkelen en teken, speel, droom en bouw zelf in deze tentoonstelling. Stap de wondere wereld in!

Dit is teveel om in 1 dag te doen hè? Wil je blijven slapen? Deze leuke accommodaties liggen in Amsterdam en zijn hartstikke Kidsproof! Lees ook: De leukste zomervakantie uitjes in West- Nederland!