6x Pipowagens!

6 april 2023
Wat zijn ze leuk, deze pipowagens! Waarom zou je slapen in een caravan of chalet als je in zo'n superschattige pipowagen kunt overnachten? Op deze campings kun je zo'n leuke pipowagen huren voor een knus weekend weg of een gezellige vakantie met je gezin!
Pipowagen op Pipowagen Camping

1. Pipowagen Camping

Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen heerlijk ravotten in het speelbos? Een plek waar ze zelf hutten kunnen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak? Lekker kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren? Pipowagen camping is de plek die je zoekt!

De pipowagens op deze camping hebben schattige namen als Viooltje, Ridderspoor, Madeliefje en Boterbloempje. De pipowagens bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Één van de pipowagens is zo ingericht dat deze ook goed te gebruiken is door mensen met een beperking. Met de hele familie of met een vriendengroep met kinderen op vakantie? Boek dan alle 20 slaapplaatsen in de pipowagens tegelijk!



2. Pipowagen op de boerderij

Tussen de oude fruitbomen staat deze mooie pipowagen, een vakantiehuisje op wielen, met bedstee en een drie hoog stapelbed! Je kijkt zo uit op een speelveldje met zandbak en glijbaan in het midden, ideaal om de kids tijdens het spelen toch in de gaten te kunnen houden. Er is van alles te doen op deze boerderijcamping Woutrinahoeve in de polder, net buiten het vissersdorp Stellendam, op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.



3. Pipowagen in het Salland

Op deze bijzondere plek, op fietsafstand van Deventer, kun je heerlijk onthaasten en je echt helemaal terugtrekken van het gewone dagelijks leven. Voor kinderen is er zat te doen; spelen in de speeltuin of op het trapveldje, knuffelen met de boerderijdieren en helpen deze te voeren. Je eten haal je uit de moestuin en als het tijd is voor wat actie spring je op de mountainbike om de route langs de boerderij de verkennen. De pipowagen op Zorgboerderij de Kleine Wildenberg vinden wij echt prachtig, zó gezellig ingericht! 



4. Pipowagen op het strand

De pipowagens van Strandpark Vlugtenburg zijn geschikt voor 4 personen, je slaapt er in bedsteden. In de zomer staan ze op het strand, in de winter op het park. Vanaf de veranda van je pipowagen de zon zien ondergaan; dat is toch uniek! Als je in de pipowagen op het strand verblijft kun je gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark, dat slechts 1 duinenrij van het strand verwijderd is. 



5. Pipowagen op de minicamping

In het noorden van Flevoland, met aan de ene kant het Ketelmeer en aan de andere kant het IJsselmeer, ligt in een mooie groene omgeving deze kleinschalige camping. Kom bij Buytenplaats Abelen in een ongedwongen sfeer onthaasten en genieten van het buitenleven. Je kunt hier in verschillende originele accommodaties overnachten, zoals bijvoorbeeld de pipowagen voor 2 personen. Met bedstee! 



6. Pipowagen in de polder

Buytenplaats Suydersee ligt in een prachtig rustig deel van Lelystad. In het bos dat aan de camping grenst beginnen diverse wandelpaden en mountainbikeroutes. Natuurpark Lelystad ligt op 12 minuten rijden van de camping. Aan de andere kant van Lelystad liggen de Oostvaardersplassen; een bijzonder natuurgebied met veel moeras, waar je bijvoorbeeld een gave jeepsafari kunt doen! Deze stadscamping heeft heel veel leuke soorten accommodaties, waarvan de pipowagens er een paar zijn. Klein maar fijn; geschikt voor 2 personen, dus heel leuk voor een ouder-kind weekendje! 




Veel plezier met het uitzoeken van een leuke pipowagen om in te slapen!

Op vakantie of een weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, meer vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, familiehotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin op Kidsproofvakantie.nl!