Nieuw op Kidsproofvakantie.nl!

4 december 2019
Gebruik de winterperiode om je alvast te verheugen op een weekend weg tijdens het voorjaar of een heerlijke vakantie in de zomer in Nederland!
Camping Julianahoeve
Gezelligheid voor jonge kinderen én tieners in het Zeeuwse Renesse, vlak aan de kust!
Als je zin hebt in een vakantie aan de kust waarbij iedereen uit het gezin het naar zijn of haar zin heeft dan is deze familiecamping op Schouwen-Duiveland, op 5 minuten lopen van zee, een top keuze! Op Camping Julianahoeve in Renesse bruist het! Lees meer over Camping Julianahoeve >> Vakantiepark Erve Kleilutte
Het terrein van dit keinschalig vakantiepark in Twente is overzichtelijk en omheind en daardoor een veilige plek voor kinderen om te spelen. Spelen kan binnen en buiten en in 2019 is er een nieuwe PumpTrack aangelegd; neem je BMX dus mee of huur deze op het park! Er zijn prachtige vakantiehuizen en mooie groepsaccommodaties.
Lees meer >>Vakantiedorp de Jutberg 
Slaap in een 'Pod' of Tipi en ga op avontuur met de 'Jutberg Ranger'!
De Jutberg is dé plek voor een heerlijke gezinsvakantie midden in het bos. De verhuuraccommodaties van de Jutberg zijn comfortabel maar lopen niet over van luxe. Het gevoel van kamperen in de natuur moet natuurlijk wel bewaard blijven! Je kunt er bijzonder overnachten in een Tipi of een Pod!
Lees meer over Vakantiedorp de JutbergCamping de Pekelinge
Vlotbouwen, klimmen, BMX-fietsen en zwemmen; op deze Zeeuwse camping kan het allemaal! Ontspannen kan natuurlijk ook, heerlijk met een Zeeuws zeebriesje en de voeten in het zand! 
Lees meer >> Deze 4 te gekke vakantieparken zijn slechts een greep uit het enorme aanbod van leuke, kindvriendelijke overnachtings- en vakantieadressen. Kijk vooral verder op Kidsproofvakantie.nl voor nog veel meer inspiratie voor een vakantie met kinderen in Nederland!