Vakantiepark KleilutteTerug naar het overzicht

Kleinschalig vakantiepark met prachtige vakantiehuizen; ook groepsaccommodaties!
Vakantiepark Kleilutte is een kleinschalig en uniek vakantiepark in Twente met sfeervolle vakantiehuizen en mooie groepsaccommodaties. Het terrein is overzichtelijk en omheind en daardoor een veilige plek voor kinderen om te spelen. En spelen kúnnen ze er; wat een hoop fantastische faciliteiten zijn er!

Buiten spelen op het vakantiepark

Kinderen kunnen hun nieuwe vriendjes ophalen met een skelter van het vakantiepark en zich daarna uren vermaken in de speeltuin, bij de kinderboerderij, in de zand- en waterspeeltuin en met de gloednieuwe speelfontein. Sportieve kids zullen graag gebruik maken van de sportvelden én een fiets crossbaantje. 

Binnen spelen bij Vakantiepark Kleilutte

Vakantiepark Kleilutte heeft ook een verwarmde indoor speel- en sportvoorziening. Kinderen kunnen hier een lekker potje tafeltennis, airhockey en tafelvoetbal spelen. Ook is er een Panna-voetbalkooi, een trampoline en voor de kleintjes is er een fijne dreumeshoek.

In het hoogseizoen zal het reacreatieteam met de kinderen de leukste activiteiten ondernemen. Denk aan ponyritjes, ritjes achter de tractor, knutselen en je eigen broodje bakken boven het kampvuur.

Vakantiehuizen en groepsaccommodaties

Kleilutte biedt meerdere mooie vakantiehuizen, geschikt voor 2 tot wel 26 personen. Ze zijn allemaal sfeervol ingericht met gebruik van mooie materialen en modern meubilair en van alle gemakken voorzien. Nieuw: Tiny Houses! Slapen met je ouders op de familie slaapkamer; op de gezellige kinderslaapvide.

Dagjes uit in de omgeving

Twente ligt aan een enorm wandel- en fietsnetwerk, volop mogelijkheden om op die manier de omgeving te verkennen. De ligging aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug zorgt dat je je omgeven voelt door natuur. Er zijn veel organisaties die te gekke activiteiten voor groepen aanbieden; van huifkar- en vaartochten tot quadrijden en vissen. De verschillende dorpjes, kastelen en musea zijn ook zeker een bezoek waard. Erve Kleilutte geeft ook diverse tips voor echte kinderuitjes; ze kunnen tips geven over zwembaden, binnenspeeltuinen, dierentuinen en attractieparken in de omgeving! 

Klik door naar de site om een reservering te maken!

Vakantiepark Erve Kleilutte

Zuiderveldsweg 1A
7468MA Enter
Faciliteiten - Dreumeshoek
- Tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis
- Panna-voetbalkooi
- Trampoline
- Zand/waterspeelplaats en speelfontein
- Kunstgras sportveld en beachvolleybalveld
- PumpTrack 
- Trapskelters
- Kinderboerderij (kippen, geiten, konijnen, pony’s)
- Recreatieprogramma in hoogseizoen
- Wasserette
- Mogelijkheid tot thuiszorg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips