Vakantiepark Erve KleilutteTerug naar het overzicht

Vakantiepark Erve Kleilutte

Zuiderveldsweg 1A
7468MA Enter
Faciliteiten - Dreumeshoek
- Tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis
- Panna-voetbalkooi
- Trampoline
- Zand/waterspeelplaats en speelfontein
- Kunstgras sportveld en beachvolleybalveld
- PumpTrack 
- Trapskelters
- Kinderboerderij (kippen, geiten, konijnen, pony’s)
- Recreatieprogramma in hoogseizoen
- Wasserette
- Mogelijkheid tot thuiszorg
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Kleinschalig vakantiepark met prachtige vakantiehuizen; ook groepsaccommodaties!
Vakantiepark Erve Kleilutte is een kleinschalig en uniek vakantiepark in Twente met sfeervolle vakantiehuizen en mooie groepsaccommodaties. Het terrein is overzichtelijk en omheind en daardoor een veilige plek voor kinderen om te spelen. En spelen kúnnen ze er; wat een hoop fantastische faciliteiten zijn er!

Buiten spelen op het vakantiepark

Kinderen kunnen hun nieuwe vriendjes ophalen met een skelter van het vakantiepark en zich daarna uren vermaken in de speeltuin, bij de kinderboerderij, in de zand- en waterspeeltuin en met de gloednieuwe speelfontein. Sportieve kids zullen graag gebruik maken van de sportvelden én van de in 2019 aangelegde PumpTrack; BMX-en (helmen zijn te huur)! 

Binnen spelen bij Erve Kleilutte

Vakantiepark Kleilutte heeft ook een verwarmde indoor speel- en sportvoorziening. Kinderen kunnen hier een lekker potje tafeltennis, airhockey en tafelvoetbal spelen. Ook is er een Panna-voetbalkooi, een trampoline en voor de kleintjes is er een fijne dreumeshoek.

In het hoogseizoen zal het reacreatieteam met de kinderen de leukste activiteiten ondernemen. Denk aan ponyritjes, ritjes achter de tractor, knutselen en je eigen broodje bakken boven het kampvuur.

Vakantiehuizen en groepsaccommodaties

Erve Kleilutte biedt meerdere mooie vakantiehuizen, geschikt voor 8 tot wel 26 personen. Ze zijn allemaal enorm sfeervol ingericht met gebruik van mooie materialen en modern meubilair en van alle gemakken voorzien.

Dagjes uit in de omgeving

Twente ligt aan een enorm wandel- en fietsnetwerk, volop mogelijkheden dus om op die manier de omgeving te verkennen. De ligging aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug zorgt dat je je omgeven voelt door natuur. Er zijn veel organisaties die te gekke activiteiten voor groepen aanbieden; van huifkar- en vaartochten tot quadrijden en vissen. De verschillende dorpjes, kastelen en musea zijn ook zeker een bezoek waard. Erve Kleilutte geeft ook diverse tips voor echte kinderuitjes; zij weten je te adviseren over de leuke zwembaden, binnenspeeltuinen, dierentuinen en attractieparken in de wijde omgeving! 

Tijdelijke Kidsproof Aanbieding!
10% korting op de huurprijs. Geldig op een verblijf tussen 26 juni en 28 augustus 2020. 

Klik door naar de website voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Landelijke partners