Tip voor een heerlijk weekend weg! (met korting!)

13 mei 2024
Wat hadden wij een fantastisch weekend bij BoerenBed! Lees hier waarom wij het zo heerlijk hadden én hoe jij met korting een verblijf op een BoerenBed boerderij kunt boeken!
Rust, natuur en tijd voor elkaar... daar waren we echt wel aan toe. Een paar dagen op BoerenBed Landgoed Volenbeek in de meivakantie was daarom ideaal! Wat hébben mijn 3 dochters en ikzelf genoten van deze dagen. Waarom? Lees maar!

(PS, onderaan dit blog delen we een kortingscode met je, te gebruiken voor boekingen die je in mei maakt, maar het hele seizoen kunt gebruiken!)

Topplek voor dierenliefhebbers

Mijn dochters, die opgroeien in de stad, zouden heel graag huisdieren willen. Maar helaas zit dat er nu nog niet in... te weinig ruimte, te weinig tijd... maar natuurlijk gun ik ze de omgang met dieren wel want dat is volgens mij hartstikke goed voor ze. Op de boerderij konden ze hun hart ophalen: konijntjes knuffelen in de schuur (wat een geluk; er waren baby konijntjes van nog geen 6 weken oud), wandelen met alpaca Speech, kalfjes te drinken geven én handjes uit de mouwen: hokken verschonen!


Back to Basics (wat is dat lekker!)

Om echt aandacht voor elkaar te hebben en tot rust te komen helpt het ontbreken van WiFi héél erg. Ik betrapte mijn prépuber zelfs op het lezen van een boek... een unicum! 

Het tenthuisje verwarmen met een houtkachel, spelletjes doen bij het licht van een olielamp, s'avonds nog even ontspannen in onze eigen hottub naast de tent en slapen in een bedstee (die overigens verrassend comfortabel is) maakte dit verblijf onvergetelijk.Rust, maar ook gezelligheid 

Er waren andere gezinnen met jonge kinderen op de boerderij en mijn 2 jongste dochters vonden daar meteen nieuwe vriendinnen. Gezellig!

Hoewel ik genoot van de tijd die ik even voor mezelf en voor de kinderen had, vond ik het heel gezellig dat we 's avonds konden aansluiten bij de pizza-avond. Deze worden op bijna alle BoerenBed locaties georganiseerd en ik kan je beloven dat je er de heerlijkste pizza eet in een gezellige sfeer.

Boer Wouter en boerin Thea zorgen er echt voor dat het hun gasten aan niets ontbreekt, kudo's aan deze gastvrije mensen!

 

Boek met korting!

BoerenBed heeft maar liefst 15 locaties in Nederland en 3 in België. Wil jij ook een keer met je gezin genieten van de rust en gezelligheid bij een BoerenBed boerderij? Gebruik dan de speciale code BB24KIDSPROOFVAKANTIE10 voor de boeking die je maakt in de mei, maar die geldig is voor boekingen bij alle BoerenBed locaties in heel seizoen 2024.

Een verblijf bij BoerenBed is echt een feest voor hele gezin!

Naar de website