3x Vakantie in het Groene Hart

23 mei 2024
Alle leuke grote steden van de Randstad in de buurt, maar toch heel veel ruimte en natuur. Bekijk deze toffe glampings en een bijzonder vakantiepark in het Groene Hart!
Glamping boerderij TaarTenTuin in het Groene Hart
Heb je wel eens overwogen je vakantie adres in het Groene Hart van Nederland te zoeken? Een ideale ligging als je het ons vraagt: gezellige grote steden als Den Haag, Utrecht en Amsterdam liggen in de buurt, maar het gebied is... ach, de naam zegt het al. Groen. 

Veel natuur en ruimte, maar de drukte van de Randstad binnen handbereik. Goed idee, een vakantie in het Groene Hart!
Bijvoorbeeld bij een van deze fijne campings of vakantieparken:


1. Camping de Boerinn | Kamerik

Deze boerderij staat in de eigen omgeving bekend door de vele leuke activiteiten die je er kunt doen, zoals kanoën en poldersporten. Maar wist je dat je er ook van het campingleven kan genieten?

Camping De Boerinn is een echte boerencamping en beschikt over 50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. Wel van het kampeerleven genieten maar geen eigen kampeermiddel? De Boerinn heeft 7 safaritenten met slaapplaatsen voor 5 personen.

Tijdens je verblijf op deze boerencamping in het Groene Hart zul je je prima vermaken met de vele activiteiten. Het is echt de perfecte camping voor een vakantie met kinderen!


2. Boerderijcamping TaarTenTuin | Aarlanderveen

Rondom de prachige, eeuwenoude boerderij, staan 5 knusse tenthuisjes. Dat maakt van TaarTenTuin een heel kleinschalige glamping.

In ieder stalletje van de boerderij is wel iets te beleven: er zijn kippen, schapen, varkens, koeien, konijnen, poezen en honden. In het voorjaar zijn er lammetjes. Bij de buurmanege kun je ponyrijden. De kinderen kunnen lekker ravotten, ronddobberen in een roeibootje of slootje springen. 's Avonds zit iedereen gezellig bij elkaar bij het kampvuur.

TaarTenTuin ligt aan de Nieuwkoopse Plassen, een prachtig stukje natuur in het Groene Hart, waar je een tocht kunt maken met een fluisterbootje of kano.


3. Familieresort Molenwaard | Ottoland

Midden in het Groene Hart ligt Familie Resort Molenwaard. Dit ontzettend leuke resort in de polder is geheel aangekleed in stijl van de karakters Fien & Teun, Woezel & Pip, Mike & Molly en Stip de Pony. Kinderen krijgen bij verblijf op het resort een Polderpaspoort, waarmee ze de mooiste avonturen zullen beleven samen met hun ouders! Met hun 'reisgidsen' Fien en Teun ontdekken ze niet alleen het resort, maar gaan ze ook echt het Groene Hart in om zo spelenderwijs de omgeving te ontdekken.

De vakantiehuisjes op dit familieresort zijn helemaal in stijl van de themafiguren ingericht, zo schattig! En het mooiste komt nog; bij een verblijf pp dit vakantieresort krijg je onbeperkt toegang tot themapark Avonturenboerderij Molenwaard.


Geniet van een familievakantie in het Groene Hart!


Weekendje weg of op vakantie met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust , fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin