Vakantiedorp de JutbergTerug naar het overzicht

Leer alles over de Veluwse natuur tijdens je verblijf en de avonturen met de 'Jutberg Ranger'!
Sluit je aan bij de Jutberg-ranger tijdens een boswandeling... misschien spot je wel wild! Of verken de omgeving per fiets of wandelend met de Jutberg Speurder-app; met deze avontuurlijke speurtocht ontdek je de mooiste plekken! Kortom; De Jutberg is dé plek voor een heerlijke gezinsvakantie midden in het bos!

Echte natuurbeleving

Op de camping kun je kiezen voor een 'natuur kampeerplaats'; door de unieke ligging aan de rand van het bos voel je je onderdeel van de natuur om je heen! Ook het entertainment in het vakantiedorp is op natuurbeleving gericht. Zo vind je in de natuurhut interessante informatie over de natuur en de dieren in de directe omgeving van de Jutberg. Een mooie voorbereiding op je wandeling met de ranger! In de 'Kekuli', de overdekte vuurplaats, luister je naar kampvuurverhalen en de geluiden van het bos om je heen. Spannend!

Bijzonder overnachten

Camping de Jutberg biedt ook verschillende verhuuraccommodaties; naast mooie safaritenten en chalets kun je ook slapen in een robuuste 'Pod' met buitenkeuken!

Vakantiepark met zwembad

Naast de mooie natuur, valt er op het vakantiedorp zelf ook genoeg te beleven! Het vakantiedorp beschikt over een zwembad met peuterbad en glijbaan. Het zwembad heeft een dak dat open en dicht kan, dus je kunt het gehele jaar door lekker zwemmen! Wil je een potje voetballen? Dat kan op het sportveld. In schoolvakanties worden hier door het recreatieteam ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. 

Dagje uit?

De Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen op fietsafstand. Zin in een dagje winkelen? Breng dan een bezoekje aan  Dieren, Arnhem of Apeldoorn.

Bekijk in onderstaand filmpje Vakantiedorp de Jutberg vanuit de lucht, dat geeft een mooie impressie! Voor reserveringen klik je door naar de website!

Vakantiedorp de Jutberg (Ardoer)

Jutberg 78
6957 DP Laag-Soeren
Faciliteiten - Vuurplaats
- Natuurhut
- Fietsverhuur
- Mini supermarkt
- Speeltuinen
- Kidsclub
- Animatie
- Snackbar
- Restaurant
- Peuterbad
- Binnen- buitenzwembad
- Sportveld
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie-tip

Kerstvakantie-tip

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen