De Heldense BossenTerug naar het overzicht

Fijne familiecamping in het bos op slechts 10 minuten rijden van Attractiepark Toverland.
Deze kindercamping heeft ontzettend veel faciliteiten; een overdekt zwembad met grote glijbaan, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant. De ligging in de Heldense bossen, in 'het Land van Peel en Maas', maakt dit een superfijne vakantieplek!

Kamperen

De 6-persoons basis- en comfortplaatsen waarop je met je tent of caravan neer kan neerstrijken liggen aan een laantje of aan een veldje. Geef je voorkeur aan! In alle basisbehoeften wordt voorzien en er is gratis Wifi beschikbaar.

Huuraccommodaties

De camping biedt 4- of 5 persoons huuraccommodaties aan. Kies voor een grote, luxe stacaravan, een avontuurlijke kampeerbungalow of zo'n kleurige Finse 'bosgalow' aan de rand van de omheinde roeivijver.

Animatie in de Bosclub

In de zomerperiode worden kinderen door het Bosmannetje, Pip en Pleun flink bezig gehouden met zwem 4-daagses, sprookjestochten, lasergamen en meer! Misschien kunnen de kinderen ook nog een voorstelling in het bostheater bijwonen?

Onderstaand filmpje geeft een mooie indruk van de kampeerplaatsen, de huuraccommodaties, het zwembad en meer. Wil je meer lezen of meteen reserveren? Klik dan door naar de website!

Camping De Heldense Bossen (Ardoer)

De Heldense Bossen 6
5988 NH Helden
Faciliteiten - Fietsverhuur
- Boekenkast
- Supermarkt
- Animatie
- Speeltuinen
- Dierenpark
- Speelvelden
- Buitenbad
- Binnenbad
- Restaurant en snackbar
- Roeivijver
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!