De Heldense BossenTerug naar het overzicht

TOVERLAND- Fijne familiecamping in het bos met mooie kampeervelden en huuraccommodaties
Deze kindercamping heeft ontzettend veel faciliteiten; een overdekt zwembad met grote glijbaan, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant. De ligging in de Heldense bossen, in 'het Land van Peel en Maas', maakt dit een superfijne vakantieplek!

Kamperen

De 6-persoons basis- en comfortplaatsen waarop je met je tent of caravan neer kan neerstrijken liggen aan een laantje of aan een veldje. Geef je voorkeur aan! In alle basisbehoeften wordt voorzien en er is gratis Wifi beschikbaar.

Huuraccommodaties

De camping biedt 4- of 5 persoons huuraccommodaties aan. Kies voor een grote, luxe stacaravan, een avontuurlijke kampeerbungalow of zo'n kleurige Finse 'bosgalow' aan de rand van de omheinde roeivijver.

Animatie in de Bosclub

In de zomerperiode worden kinderen door het Bosmannetje, Pip en Pleun flink bezig gehouden met zwem 4-daagses, sprookjestochten, lasergamen en meer! Misschien kunnen de kinderen ook nog een voorstelling in het bostheater bijwonen?

Onderstaand filmpje geeft een mooie indruk van de kampeerplaatsen, de huuraccommodaties, het zwembad en meer. Wil je meer lezen of meteen reserveren? Klik dan door naar de website!

Camping De Heldense Bossen (Ardoer)

De Heldense Bossen 6
5988 NH Helden
Faciliteiten - Fietsverhuur
- Boekenkast
- Supermarkt
- Animatie
- Speeltuinen
- Dierenpark
- Speelvelden
- Buitenbad
- Binnenbad
- Restaurant en snackbar
- Roeivijver
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie-tip

Kerstvakantie-tip

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen