Op wintersport met het gezin naar Oostenrijk

1 februari 2022
Wat is er nou leuker dan op wintersport gaan met het gezin? Wat dacht je van op wintersport samen met andere Nederlandse gezinnen? Beleef met Vinea vakanties de ultieme wintersportvakantie voor ouders én kinderen! Lees gauw verder waarom deze wintersportreis voor de voorjaarsvakantie echt een aanrader is!
Vinea Wintersport

Wintersport met kinderen

Tijdens een Vinea Family wintersportvakantie met kinderen is het voor de kinderen én ouders maximaal genieten. De Vinea-reisleiders en Nederlandstalige wintersportinstructeurs staan de hele vakantie voor jullie klaar om er een onvergetelijke week van te maken. Beginners kunnen op les, terwijl de rest lekker zelf, of samen met de reisleiding, het gebied kan verkennen. Natuurlijk kunnen jullie ook helemaal je eigen plan trekken en weer aansluiten bij de après-ski voor gezelligheid met andere gezinnen!

Groepsreis voor gezinnen

Vinea wintersport groepsreizen voor gezinnen zijn superleuk. Alles aan de reis is al geregeld. Het skigebied is uitgezocht, de skipas is besteld en de accomodatie is gereserveerd. Daarnaast zijn er ook andere leuke gezinnen die mee op reis gaan. Zo kunnen de kinderen meteen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken!

De Vinea reisleiding organiseert leuke extra activiteiten zoals ski & boardtour, leuke spellen en sneeuwactiviteiten voor de kids. Zo kunnen ouders ook even zelf iets doen zonder de kinderen, bijvoorbeeld naar de après-ski. Je kunt als gezin zelf bepalen wanneer en of je met de groep of zelf op pad wilt.

Waarom Oostenrijk? 

Wie denkt aan wintersport, denkt al snel aan Oostenrijk. Er zijn natuurlijk nog genoeg andere landen waar je volop sneeuwpret kunt hebben, maar Oostenrijk staat bij veel wintersporters toch echt op nummer 1. Zell am Zee-Kaprun is dankzij de verbinding met Saalbach-Hinterglemm een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Dat maakt het een ideale locatie voor wintersport met het gezin.

Het gebied is niet alleen sneeuwzeker, maar er zijn ook heel veel verschillende routes te ontdekken. Voor de gevorderde skiërs is er daardoor genoeg uitdaging en het is voor beginners bij uitstek een geschikte plek om te leren skiën en snowboarden. Er zijn vaak speciale minipistes waar kinderen veilig kunnen oefenen, maar ook plekken om bijvoorbeeld lekker te sleeën en te spelen in de sneeuw.

Accomodatie Vinea wintersportvakantie

Tijdens deze mooie wintersport gezinsvakantie verblijven jullie in Boutique Hotel Pinzgauerhof in Kaprun, op slechts 5 minuten lopen van het dorpscentrum en de beginnerspiste. Het verblijf is compleet met een goed verzorgd ontbijt, zodat je vol energie de piste op gaat. Vanuit dit hotel kun je de skibus pakken naar de skigebieden. Die brengt je in een kwartiertje naar de gletsjer van Kaprun. Met de auto is het slechts 10 minuten. Na een dag buiten actief bezig te zijn geweest, schuif je in het hotel zo aan voor een heerlijk driegangen diner.

Zijn jullie al enthousiast geworden van deze leuke wintersport groepsreis met het hele gezin? Check dan de website van Vinea Vakanties via de roze websitebutton! Boek nu je voorjaarsvakantie wintersportreis met de kinderen bij Vinea Vakanties!

Heel veel wintersportplezier!

Naar de website