Minicamping HoutenburgTerug naar het overzicht

Beleef het liedje van Bløf... Zoutelande bestaat écht, en er is nog een fijne camping ook!
Minicamping Houtenburg bevindt zich op loopafstand van het dorp Zoutelande, een gezellige familiebadplaats aan de zuidkust van het schiereiland Walcheren in Zeeland. 

Zoutelande; De Zeeuwse Rivièra

Als enige kustbadplaats in Nederland beschikt Zoutelande over een strand dat naar het zuiden gericht is. Door die ligging heeft het Zoutelandse strand meer zonneuren dan andere kustplaatsen. Zoutelande wordt daarom ook wel ‘de Zeeuwse Rivièra’ genoemd. Het strand is bekroond met een Blauwe Vlag. Dat betekent dat het zowel veilig, schoon als hygiënisch is en dat er veel faciliteiten aanwezig zijn.

De gezellige camping ligt op ca. 800 meter van het strand en beschikt over 25 zeer ruim opgezette toeristische staanplaatsen. Er is een parkeerplaats aanwezig, en om de camping zoveel mogelijk autovrij te houden wordt verzocht daar te parkeren en niet naast de caravan of tent. Zo is het voor kinderen dus veilig spelen op de fijne speelvelden!

Tip: Jullie zijn kampeerders? Overnacht eens op een mooie camping in de natuur! 

Minicamping Houtenburg

Houtenburgseweg 11
4374 NN Zoutelande
Faciliteiten - Parkeerplaats aanwezig
- Wifi
- Luxe sanitair met familiedoucheruimtes
- In het seizoen broodjesservice
- Recreatieruimte
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips