Camping Sint MaartenszeeTerug naar het overzicht

Aan de voet van de duinen ligt deze fijne familiecamping met gloednieuwe speeltuin.
De camping dankt zijn naam aan het pittoreske Noord-Hollandse vakantiedorpje waar het ligt; slechts 800 meter van zee! Vanaf het park loop je zo de duinen in. Bolderkarren zijn te huur op de camping; je parasol, je picknickmand, je hond en ó ja; je kinderen, kunnen allemaal makkelijk mee!

Spelen op de camping

Op de camping kun je met je gezin een potje 'duingolf' spelen. Kinderen kunnen zich ook vermaken in de nieuwe speeltuin of op het sportveld.

Camping en Glamping

Kamperen kan op verschillende camper-, tent- of caravanplaatsen die van elkaar verschillen in grootte en mate van privacy. Vakantie vieren kan ook in een 4-persoons trekkershut, een knusse duolodge, een woodlodge of in houten huisjes. Of verblijf in de spiksplinternieuwe (2020) Duinlodges! Houd je van wat meer luxe? Kies dan voor de modern ingerichte villa voor 6-8 personen! 

Aan de kust en tussen de bollenvelden 

De camping ligt aan het fietspad naar Petten en Callantsoog, langs bloembollenvelden en natuurgebieden. De camping verhuurt fietsen, zo geniet je met je gezin actief van de ruimte en rust die de Kop van Noord-Holland biedt!

Dagje uit!

Op loopafstand van de camping ligt Attractiepark De Goudvis. Deze enorme speeltuin biedt vermaak voor jong en oud, goed voor úren speelplezier. Alkmaar, Bergen en Den Helder zijn ook allemaal makkelijk aan te rijden en leuk voor dagjes uit.

Lees meer over de camping op de website, klik door voor info en beschikbaarheid.

Camping Sint Maartenszee (Ardoer)

Westerduinweg 30
1753 BA Sint Maartenszee
Faciliteiten - Supermarkt
- Wifi
- Restaurant
- Speeltuinen
- Kidsclub
- Fiets- en bolderkarverhuur
- Duingolf
- Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips