De ZeekraalTerug naar het overzicht

Glamping op Waddeneiland Terschelling, met 250 schapen als je tijdelijke huisdieren!
Eerst ga je met de boot over, om vervolgens per fiets, bus of auto met gemak naar biologische melkschapenhouderij De Zeekraal te vertrekken; met deze reis is het meteen vakantie!

Boerencamping op Terschelling

Op de Zeekraal wonen meer dan 250 Friese melkschapen, deze schapen staan erom bekend dat ze veel melk geven. De familie laat graag aan je zien hoe de schapen op de boerderij gemolken worden. Het melken gebeurt twee keer per dag, elke dag weer. Met de melk maken Jolanda en Gerben zelf schapenkaas en schapenroomijs die jij vervolgens kunt kopen in de landwinkel van de boerderij.

Op deze BoerenBed boerderij is er ook een rustige plek gecreëerd waar kinderen binnen kunnen knutselen, lezen en een spelletje kunnen spelen. 


Glamping; luxe kamperen!

Je slaapt op de boerderij in 6- persoons tenten die heel compleet zijn ingericht. Ze hebben heerlijke bedden, een gezellige stapelbedstee, een eigen toilet en een kacheltje om je te verwarmen én om op te koken. Ieder gezin heeft beschikking over een douche.

Leuke uitjes op Terschelling

Niet ver van De Zeekraal vind je een bijzondere plek; het uitgestrekte natuurgebied ‘de Boschplaat’. Heerlijk om te wandelen. Ook West-Terschelling, met de beroemde Brandaris, is een bezoek waard. Je kunt hier vis- en boottochten maken! Je zit op een eiland; een ontspannen stranddagje zal er dus ook wel van komen! En als echte eilanders kunnen boeren Jolanda en Gerben je alles vertellen over de omgeving en alle mooie plekjes en leuke uitstapjes die je op Terschelling kunt doen.

Boerenbed-De Zeekraal

Oosterend 17-A
8897 HW Oosterend Terschelling
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Pizza avond
- Speelplaats
- Speelschuur
- Kinderbedje- stoel- en box te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning