Blooming hotelTerug naar het overzicht

Comfortabele kamers, zand tussen je tenen en de geur van het bos in je neus!
Blooming hotel in Bergen, vlakbij de Schoorlse duinen en de zee, telt 128 kamers die alle comfort bieden.

Coco-Mat matrassen van natuurlijke materialen zoals kokosvezel en zeegras zorgen voor een goede nachtrust. Ga je voor uitzicht over de binnenvijver of de duinen, een eigen terras, balkon of zelfs een privé spa? Aan de privacy van de  kids is ook gedacht; er zijn kamers met een bedstede, kamers waarin de kinderen een eigen slaapkamer hebben of kamers met een tussendeur.

Heerlijke kamers, laat je wensen horen!

Baby's, peuters, bengels en pubers, voor iedereen is er een lekker plekje in het hotel. Willen de kinderen graag een aparte slaapkamer of misschien liever een loft? De family loft kamers zijn allemaal uniek. De verschillende mogelijkheden moeten worden besproken, daarom zijn deze kamers niet online te boeken. Neem dus contact op om jouw wensen te bespreken!

Het hele gezin geniet

Grenzend aan restaurant Vigor kunnen kinderen aan de slag in hun eigen kidskeuken.  En pizza maken met de chef behoort ook tot de mogelijkheden. Naast kokkerellen kunnen de kleintjes naar hartenlust spelen, kleuren en bouwen.

'De vrijbuiter' is een waar klimparadijs voor de blooming kids, een parcours van klimtoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven. Omgeven door groen in het bos, maar toch vlakbij de blooming terrassen, is het ideaal gelegen voor de kids om te klimmen en klauteren terwijl de ouders op het terras genieten.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van leuke nieuwe adresjes op de site! 

Blooming Hotel

Duinweg 5
1861 GL Bergen
Faciliteiten - Gratis Wifi
- Familiekamers
- Zwembad
- Fietsverhuur
- Roomservice
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning