The Albus AmsterdamTerug naar het overzicht

AMSTERDAM - Hártje centrum én een WII op je kamer... kan het weekend nog mooier verlopen?
Ga je met je kids pubers een weekendje Amsterdam doen? Dan zullen ze dit hotel te gek vinden! En belangrijk; ook jijzelf zal hier heel gelukkig van worden. 

The Albus ademt een ontspannen, warme, 'design' stijl uit. Het bijbehorende restaurant is écht goed. En.. niet geheel onbelangrijk; de locatie is echt tóp, zó centraal! Dat klinkt misschien niet meteen als een kindvriendelijk hotel maar dat is het zeker wel!Familie kamers

Er zijn Sweet family suites; geschikt voor 2 volwassenen en 2 jonge kinderen, gratis late check-out, diverse faciliteiten voor kids op de kamer. Of kies voor een 'connecting family room; deze 2 kamers zijn met elkaar verbonden, hebben ieder een tweepersoonsbed en dezelfde faciliteiten als eerder genoemde kamer.

Kinderen jonger dan 8 jaar ontbijten gratis in de 'Sweet Family Suite'. Kinderen tot 16 jaar ontbijten gratis in de 'Connecting Family Room'.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips! 

The Albus

Vijzelstraat 49
1017 HE Amsterdam
Faciliteiten - Opvouwbare babybad op aanvraag
- Kinderbedje op aanvraag
- Kinderen badjassen en flip-flops
- Kids verrassingspakket
- Kinderopvang op aanvraag
- WII game console
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips