Natural YachtsTerug naar het overzicht

Huur een 100% elektrische boot van Natural Yachts voor een vakantie op het water!
Een bootvakantie met kinderen is een groot avontuur! Ontspan op de boot terwijl je de mooiste plekken van Nederland ontdekt. Met zo'n luxe, 100% elektrische boot van Natural Yachts doe je dat nog hartstikke duurzaam ook!

Een bootvakantie met een boot van Natural Yachts is geschikt voor iedereen; een vaarbewijs is niet nodig.
Zwemvesten voor kinderen zijn te huur; Natural Yachts heeft deze in verschillende maten op voorraad. Zo ga je met een gerust hart op een heerlijke, unieke vakantie!


Verhuur van elektrische boten

De verhuurvloot van Natural Yachts is 100% elektrisch. Dit betekent dat je zonder uitstoot vaart. Je hebt altijd je eigen vakantiehuisje mee en ontdekt de mooiste plekken in de natuur. Je kunt kiezen voor een motorjacht of zeilboot, met plek voor 2 tot 6 personen.

Alle boten hebben zonnepanelen om de batterij op te laden. De comfortabele bedden zijn opgemaakt wanneer jullie aankomen, een keukenpakket is aanwezig en in de badkamer liggen lekkere douchespulletjes. Een handdoekenpakket, vouwfietsen of een SUP board zijn bij te boeken.


Vaarvakantie: een onvergetelijk avontuur voor kinderen!

Een vaarvakantie is een unieke vakantie waarbij je als gezin samen ontspant, maar ook actief bezig bent en dicht bij de natuur bent. Na een dag buiten zijn zal je kind heerlijk slapen op de boot, met het water dat zachtjes tegen de boot kabbelt. Vanaf het zwemplateau van de boot duik je zo het water in om lekker te zwemmen of te suppen. Meer onderweg aan bij gezellige watersportdorpen om er samen een ijsje te eten of even lekker te spelen in de speeltuin bij de haven.

Ontdek Nederland vanaf het water

De Friese Meren, de Randmeren, het IJsselmeer, het Markermeer en Nationaal Park de Weerribben Wieden zijn dichtbij de verhuurlocaties; allemaal prachtige vaar- en zeilgebieden. Het vaarbereik van de batterij is wel 6-12 uur; zo kom je in een jullie vakantie moeiteloos op heel veel mooie plekken!

Lijkt een vaarvakantie je wel wat? Klik dan door naar de website van Natural Yachts om een mooie elektrische boot te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning