Het LierderholtTerug naar het overzicht

Kamperen tussen het wild! Beleef de Veluwe op deze fijne familiecamping!
Op vakantiepark het Lierderholt kun je een chalet, cottage of hotelkamer huren, maar de kampeerplekken zijn hier ook heel goed uitgerust!

Camping in de natuur

Kies een plekje aan een rustig laantje, midden op het veld óf pal langs de wildroute, waar de dieren níet het park op kunnen maar waar je ze wél zomaar langs kunt zien lopen! Vakantiepark Het Lierderholt ligt op de Veluwe, een fantastische omgeving voor elke natuurliefhebber.

Animatie en recreatie

Aan entertainment zal het je niet ontbreken tijdens je vakantie op Vakantiepark Het Lierderholt, want deze camping heeft alles om het je naar de zin te maken. Je zou bijna vergeten dat je ook nog van de mooie omgeving kunt gaan genieten! 

Het verwarmde buitenzwembad heeft een gedeelte voor kleine kindjes maar ook een superleuk gedeelte voor kinderen en volwassenen mét zwemdiploma. 

Op het park zijn wel 15 speeltuinen! Er is een heel grote en er zijn verschillende kleinere, zodat jouw kids altijd in de buurt van je kampeerplek kunnen spelen. Daarnaast is er een voetbalveld, pannakooi, midgetgolfbaan, tennisbaan, beachvolleybalveld en een tafeltennistafel. 

Heb je honger gekregen van al dat sporten en spelen? Er zijn verschillende eetgelegenheden, van frituur via eetcafé tot à la carte restaurant!

In alle vakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie) en rondom feestdagen zorgt het animatieteam voor een uitgebreid programma.

Enthousiast geworden? Klik door naar de website voor meer informatie of om je plek te reserveren!

Vakantiepark het Lierderholt

Spoekweg 49
7361TM Beekbergen
Faciliteiten - Buitenzwembad
- 15 Speeltuinen
- Recreatievelden
- Animatie
- Restaurants
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips