Vakantiepark Het WieskampTerug naar het overzicht

Een rustige familiecamping met zwembad en binnenspeeltuin in de Achterhoek

Vakantie in de Achterhoek

Camping Het Wieskamp ligt in Winterswijk in de Achterhoek. Het vakantiepark heeft een ideale ligging; op fietsafstand van Winterswijk, net naast de Duitse grens. Perfect voor leuke uitstapjes in binnen- en buitenland dus!

Op dit vakantiepark in de Achterhoek kun je ruime kampeerplaatsen evenals chalets en bungalows huren.Camping met zwembad én binnen- en buitenspeeltuin

Camping ‘t Wieskamp heeft een prachtige natuurspeeltuin en een indoorspeeltuin; Clapoe's Klauterparadijs! Garantie voor uren speelplezier voor de kids, ongeacht het weer! Het waterpark van de camping bestaat uit een verwarmd openluchtzwembad en een peuterbad.

Ontdek de natuur in Nederland en Duitsland

De camping ligt op slechts 10 minuten fietsen van het gezellige centrum van Winterswijk. Behoefte aan wat meer natuur? Je hoeft de fiets niet af, trap lekker door en verken het Nationale Landschap van Winterswijk. Een gebied van 22.000 hectare groot met afwisselend bijzondere natuur, watermolens, kloosters en kapellen. Wil je er een vakantie in het buitenland van maken? De Duitse grens ligt op slechts een paar kilometer van de camping!

Vakantiepark Capfun Het Wieskamp

't Wieskamp 13
7113 AA Winterswijk Henxel
Faciliteiten Speeltuin
Binnenspeeltuin
Tafeltennistafels
Voetbalveld
Restaurant
Supermarktje
Wasmachines
Zwembad
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning