Stayokay DordrechtTerug naar het overzicht

Gezellig hostel met familiekamers, tiny house én camping op een prachtige plek aan de Biesbosch

Hostel aan het Moldiep

Stayokay Dordrecht is een hostel met privékamers, een camping én vier duurzame en moderne Wikkelhouses'. De hippe bar van het hostel heeft een groot terras met speeltoestel en het biedt een prachtig uitzicht op het water van de Biesbosch. Een heerlijk ontbijt is bij je verblijf inbegrepen. Huur een kano of een stel fietsen en je geniet vanuit dit hostel optimaal van de natuur! 


Familiekamers van Stayokay Dordrecht

De familiekamers van dit hostel aan de Biesbosch hebben 4 slaapplaatsen; een tweepersoonsbed en een stapelbed. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. De kamer heeft een privé douche en toilet.


Verblijf in een Tiny Wikkelhouse

Stayokay Dordrecht heeft ook 4 bijzondere huisjes voor 4 personen; een wikkelhouse! Dat is een huisje van karton, midden in de natuur! Dit duurzaam gemaakte privéhuisje is geschikt voor 4 personen en heeft eigen sanitair, een zithoek, slaapgedeelte en een keuken. Zeep, shampoo en een handdoek hoef je niet mee te nemen, dat ligt al klaar. 


Kamperen bij Stayokay

Bij deze vestiging van Stayokay vind je ook een camping! Een ultieme kampeerervaring, want vanuit je caravan of tent loop je zo de natuur in of kun je pootjebaden in het Moldiep. Ondertussen vangen de kinderen kikkers en spot je zelf een ijsvogel. Dan weet je: dit is vakantie! Kampeerders mogen gebruik maken van de faciliteiten van het hostel.

Wil jij met je gezin graag in een familiekamer of wikkelhouse aan de Biesbosch verblijven? Of misschien kamperen op de Stayokay camping? Klik dan door naar de website van Stayokay Dordrecht!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips