OetdoorTerug naar het overzicht

Dé 'Scandinavië experience' in de Achterhoek; terug naar de basis in de natuur!
Välkommen op dit paradijselijke stukje Scandinavië in de Achterhoek... waar de deur(e) altijd 'los' staat! Een laagdrempelige manier om d’r écht even oet te gaan. Terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn rond het kampvuur of in de hottub & de sauna.

Tukken in de Achterhoek

Verblijf bij Oetdoor in een sfeervolle Scandinavische ingerichte tipi tent, één van de nieuwe boshuisjes of een 'Stuga'; een Scandinavische blokhut, volledig ingericht in de Noordelijke sfeer met kachel. Deze Stuga geeft net iets meer comfort dan een tent of boshuisje, zo is er een toilet en een keukentje. Je kunt bij Oetdoor ook je eigen kampeermiddel meenemen en daarmee kwartiermaken op de mini-camping. Zoeken jullie het echte avontuur op? Kom dan winterkamperen!

Er echt even 'oet' zijn'

Bij Oetdoor draait alles om er even ‘oet’ zijn. Lekker in de buitenlucht leven, daar hoort natuurlijk ook een kampvuurtje bij. Je kunt een vuurschaal lenen om bij je tent of huisje te zetten, ook is er een gezamenlijke vuurplaats (in sommige periode’s is het alleen mogelijk om op de gezamenlijke plekken vuur te maken). In de camping keuken staan gietijzeren pannen zodat je heerlijk back-to-basic maaltijden kan bereiden boven het kampvuur. In de kast ligt ter inspiratie een tof receptenboek voor jullie klaar, en ook allerlei toffe (outdoor) spelletjes om samen te spelen.


Zwemmen in het meer en in de rivier

Er is een zwemmeer tegenover het terrein van Oetdoor en recreatieplas het Hambroek ligt ook op loopafstand. De rivier de Berkel ligt op 200 meter van de camping. Je kunt hier heerlijk kanoën en suppen. Extra leuk; je mag gratis gebruik maken van de kano’s, kajaks en sups van de camping.

Zijn jullie er aan toe om er even oet te gaan? Klik dan door naar de website van Oetdoor en boek je verblijf!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!