De DuiventorenTerug naar het overzicht

Bootje varen op de vijver, kliederen met water, een vuurtje stoken; écht kamperen!
Jullie ontspannen 'back to basics' vakantie op deze kleinschalige natuurcamping in Noord-Brabant begint bij een wel heel origineel informatiehuisje; een Finse Kota!

Terwijl jij de tent, caravan of je (bescheiden formaat) camper installeert óf je accommodatie inricht zullen je kinderen alvast het speelveldje naast deze kota verkennen.


Accommodaties
Als je geen eigen kampeermiddel hebt, huur dan één van de accommodaties die allemaal het echte kampeergevoel onderstrepen, maar je ondertussen wel veel gemak bieden;
Er zijn drie wijnvaten en twee houten 'pods'; houten tenten, maar dan wel met bedden, elektra en verwarming. De Trek-in Junior is alweer een stapje luxer. Het ontwerp van het huisje zorgt dat je helemaal opgaat in de natuur. Binnen heb je het comfort van bedden, een eigen toilet en een keuken. Heb je behoefte aan meer ruimte? De Vlaamse Schuur biedt plaats aan 10 personen, heeft een fijne privé tuin en eigen sanitair. 

Er is bij de indeling van de camping rekening gehouden met gezinnen met jonge kinderen; er zijn mooie plekken dichtbij het speelveld, die wat verder van de vijver af liggen. Verder is er een broodjes- en ontbijtservice en dagelijks zijn er verse eieren te koop (zolang de voorraad strekt). 

Activiteiten
De camping organiseert regelmatig leuke activiteiten voor volwassenen en kinderen. De natuurvijver waar de camping aan ligt is heel geschikt om in te zwemmen, te vissen of te varen. Daarnaast adviseert de camping, die officieel Gastheer is van Nationaal Park de Biesbosch, graag over de mogelijkheden van dit natuurgebied.

Benieuwd naar de camping? Kijk eens naar onderstaand filmpje voor een eerste impressie. 
Meer lezen en reserveren doe je op de website; klik door via de websitebutton!

Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Steenovensebaan 27
4849 RD Dorst
Faciliteiten - Broodjes service
- 'Eetbaar landschap'
- Speelveld
- Skelters en traptrekkers
- Natuurvijver
- Familie/ rolstoeltoegankelijke douche
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen