Natuurcamping It DreamlânTerug naar het overzicht

Blote voetjes in het gras, lekker veel spelen, fijn kamperen bij Natuurcamping it Dreamlân!
Midden in de natuur, vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee ligt natuurkampeerterrein it Dreamlân. Een kleinschalige camping met plekken voor tenten, caravans en campers en waar kids alle ruimte hebben om veilig te spelen. Heb je geen eigen tent? Huur een de Waard tent of een tipi.

Glamping

Wie op zoek is naar iets meer luxe, glamping dus, kan gebruik maken van de Trek-in. Slapen op een matras, eigen sanitair en keukentje maar toch dat knusse kampeergevoel. Vakantiehuizen zijn er ook, mocht je nog iets meer luxe willen.

Familieweekend

Ben je op zoek naar een ideale locatie voor een familieweekend? It Dreamlân heeft ook een mooie groepsaccommodatie voor de hele familie! De groepsaccommodatie bestaat uit 4 aparte huizen die bij elkaar 20 bedden tellen. In de grote keuken kun je gezellig met z'n allen koken om daarna aan een lange tafel te eten. Ook is er een lekkere kussenhoek met TV voor als dat de kinderen wat ál te lang duurt…

Elke dag buitenspelen

Voor kids is kamperen een ideale vakantie. Lekker veel spelen, lekker vies worden. Op het natuurkampeerterrein kan je heel de dag aanrommelen met zand, water en klei, met de skelter de omgeving verkennen en knuffelen met de lammetjes van de buren. Grotere kids kunnen het water op met de kano of kayak!

Tip; weet je wat ook leuk is? Logeren bij de boer!

It dreamlan

Groeneweg 5
9293 MC Kollumerpomp
Faciliteiten - WiFi
- Modern sanitairgebouw
- Speeltuin
- Zandbak
- Skelters, driewielers, loopfietsjes
- Fietsverhuur
- Steigertje met kano's / kayaks
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!