Drentse WeeldeTerug naar het overzicht

Gezellige safaritenten en duurzame, splinternieuwe vakantiehuizen op een vakantiepark in de natuur
HUB resorts weet dat jouw tijd je kostbaarste bezit is en belooft jou daarom de ultieme vakantiebeleving. Dat doen zij door voor hun luxe resorts de mooiste plekken van Nederland te kiezen. Zoals deze parel in Drenthe; ontdek Drentse Weelde! 

Deze plek is geweldig voor natuurliefhebbers. Niet alleen ligt het vakantiepark aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, op het park zelf zie je insectenhotels, nestkasten voor vogels en het leefgebied is aantrekkelijk gemaakt voor amfibieën, libellen en vlinders.

Glamping in Drenthe

Glamping; dat is kamperen, maar dán met alle comfort van thuis. Dat hebben ze heel goed begrepen bij de Drentse Weelde, waar de 4- of 6-persoons safaritenten van alle gemakken zijn voorzien.  


Duurzame vakantiehuizen

Natuur is het sleutelwoord op dit Drentse vakantiepark. Niet zo verwonderlijk dus dat de prachtige, gloedjenieuwe vakantiehuizen met oog voor duurzaamheid zijn gebouwd. De woningen worden elektrisch verwarmd en bieden vanaf je privé terras zicht op het water en op je mooie, groen aangelegde tuin. 

Beleef Nationaal Park Drents-Friese Wold

Vakantiepark Drentse Weelde ligt 20 kilometer onder Assen, aan één van de grootste natuurgebieden van Nederland, op de grens van Drenthe en Friesland. Meer dan 6.000 hectare bos, braakliggend terrein, drijfzand en valleigrasland om wandelend of fietsend van te genieten met je gezin.

Uitjes met kinderen in Drenthe

Het Rijk der Kabouters in Exloo, de boomtoppen in Drouwen, Joytime in Grolloo en Wildlands Adventure Zoo in Emmen; er is zoveel leuks te doen met kinderen in deze provincie! En dan hebben we de hunebedden nog niet eens genoemd; hier ontdek je een bijzonder stukje prehistorie.

Kom jij graag eens een vakantie doorbrengen in de natuur? Reserveer dan nu je safaritent of nieuwe, duurzame vakantiewoning bij dit vakantiepark in de Drentse natuur. Klik door naar de website van Drentse weelde via de websitebutton.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips