De Vreemde VogelTerug naar het overzicht

En zoals vaker bij dingen die een beetje vreemd zijn... is ook dit buitenhotel zó gaaf!
Vreemde vogels Davy en Petra bedenken de leukste en gekste ideeën en voeren ze uit op hun fantastische plek in Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam. Zo komt het dat je hier in de meest bijzondere accommodaties kunt overnachten! 

Vakantie in het Buitenhotel

Op de rand van de stad en de natuur vind je deze plek waar je alle drukte achter je kunt laten en heerlijk weg kunt dromen. Genieten van buitenleven, lekker eten, drinken en spelen. Ben je toe aan een portie avontuur en uitdaging? De buitenplaats herbergt nog een verrassing; een Escape Room! Super gaaf om eens met je gezin (6+) te doen. Help Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden! 

's Avonds kom je gezellig bij elkaar in de 'Kombuizerd'; de buitenkeuken met vuurplaats en minibar. In het weekend en in schoolvakanties kun je heerlijk eten en borrelen in het Tuincafé met terras aan het water en worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Originele accommodaties

Er zijn 10 bijzondere slaapplekken die het hele jaar door te boeken zijn, omdat ze allemaal lekker warm te stoken zijn. Alle accommodaties beschikken over een privé sanitair en comfortabele, opgemaakte bedden. Een lekker ontbijtje is inbegrepen. De meest bijzondere plekken vinden wij het vliegtuig 'Wicked Wings'  met plek voor 2 volwassenen en 2 kinderen, Lanceerstation 'SpaceMees' met plek voor 5 personen, oldtimer caravan op poten 'de Struisvogel' met plek voor 4, en de brandweerwagen 'Vuurvogel' waar plek voor wel 8 personen is gemaakt! 

Dit is slechts een greep uit het aanbod, kijk vooral op de website van de Vreemde Vogel voor meer foto's en informatie over de te gekke accommodaties!

Leuke dingen doen in de omgeving van Vlaardingen

Op loopafstand zijn startpunten voor verschillende leuke wandelingen, er is een grote, gratis natuurspeeltuin, een zwemplas met zandstrand en je kunt een fluisterbootje huren. Op fietsafstand, dus nog steeds dichtbij, zijn een overdekt speelparadijs, een bioscoop en Diergaarde Blijdorp!

De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Faciliteiten - 'Kombuizerd'; gedeelde buitenkeuken met minibar en vuurplaats
- Tuincafé (open op zaterdag, zondag en in schoolvakanties)
- Knutseldames op zondag
- Diverse arrangementen, bv 'dierentuin arrangement' of 'mountainbike arrangement' 
- Escape room
- In schoolvakanties is er op diverse dagen een animatieprogramma
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen