De Kleine WolfTerug naar het overzicht

5-sterren familiecamping met een palmbomen strandje, mooie kampeerplaatsen en luxe accommodaties
Familiecamping De Kleine Wolf is door ANWB uitgeroepen tot 'Camping van het jaar 2022' en dat is niet voor niks! Deze 5-sterren familiecamping in Ommen heeft veel luxe faciliteiten, waarvan enkele gloednieuw in 2022. Hier ervaar je een tópvakantie met het hele gezin! 

Kamperen op De Kleine Wolf

De Kleine Wolf heeft mooie, ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Op elk kampeerveldje is een leuk speeltoestel voor de kinderen.

Huur een vakantiehuisje in Overijssel

Op deze familiecamping zijn ook fantastische accommodaties te huur. Van kleine, knusse chalets of lodges, tot een gave Wolvenburcht in kasteelsfeer of een gezellige groepsaccommodatie; de 12-persoons boerderij waar je met de hele familie vakantie kunt vieren.

Camping met zwembaden en indoor speeltuin

Wat is het toch heerlijk als je kinderen zich de hele dag goed kunnen vermaken tijdens jullie vakantie. En dat zullen ze op deze familiecamping met verwarmd binnen- en buitenzwembad, een strandje met echte palmbomen en diverse speelobjecten, een visvijver, een indoor speeltuin en een dierenweide. Zin in een beetje actie? Kom dan naar de tennisbaan, de pump track, de pannakooi of de midgetgolfbaan. Tijdens de schoolvakanties staat het enthousiaste animatieteam dagelijks klaar met spectaculaire activiteiten voor jong en oud.

Een geslaagde vakantie voor het hele gezin

Niet alleen voor de kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd; ook de volwassenen worden regelmatig getrakteerd op bijvoorbeeld vuurwerkshows, sportieve uitdagingen of pleinfeesten. Een dag niet hoeven koken maakt een vakantie al snel écht relaxed; wat is het dus fijn dat er een snackcorner én een heerlijk familierestaurant is op de camping!

Dagje eropuit in het Vechtdal

De Kleine Wolf ligt in het Vechtdal, dat bekend staat als een groene, natuurrijke en gastvrije regio. Ontdek de zandverstuivingen en heidevelden, maar ook de gezellige dorpen in de omgeving te voet óf op een fiets die je op de camping kunt huren. Vanaf het water leer je een omgeving weer heel anders kennen. Tip: huur een bootje in Ommen en ga de Vecht op!

De Kleine Wolf

Coevorderweg 25
7737 PE Stegeren (Ommen)
Faciliteiten Animatie
Binnenspeeltuin
Dierenweide
Fietsverhuur
Hondentoiletten- en douche
Midgetgolfbaan
Pannakooi
Pump Track
Speeltuintjes
speelvijver
Strand
Tennisbaan
Zwembad
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips