Vakantiepark De ScheepsbelTerug naar het overzicht

Levendige camping op de Veluwe met zwembad en binnenspeeltuin

Familiecamping op de Veluwe

Vakantiepark Capfun De Scheepsbel ligt in Nunspeet, een dorp aan de rand van de Veluwe. De camping verhuurt luxe accommodaties en ruime kampeerplaatsen.

Vakantiepark met zwembad, binnenspeeltuin en animatie

Op het vakantiepark is een lekker verwarmd zwembad dat met mooi weer open en met minderlekker weer dicht kan. Het heeft een prachtige waterglijbaan, en voor de kleintjes is er een peuterbad. Om het waterpark is een ligweide om lekker te zonnen en te spelen.

Er is volop speelmogelijkheid op de camping; een prachtige piratenboot met glijbanen, verschillende klimrekken en mooie sportvelden zorgen er voor dat de kinderen hun energie kwijt kunnen. Als klap op de vuurpijl is er een geweldige indoorspeeltuin: De Speelpiraat, met een echt pirateneiland!

Het animatieteam zorgt regelmatig voor leuke activiteiten voor de jongere kinderen tot 12, maar ook voor de tieners t/m 17 jaar!

Leuke dingen doen op de Veluwe

Nunspeet ligt vlakbij Elburg, een mooie oude Hanzestad die leuk is om eens te bezoeken. Vanaf de camping loop je zó de natuur in; het park wordt omgeven door bossen, heide en een zandverstuiving. Het vakantiepark ligt vlakbij verschillende leuke attractieparken zoals Walibi World, het Dolfinarium en de Apenheul. Ideaal voor een gezellig dagje uit met de hele familie!

Klik door naar de website voor meer informatie of om je verblijf op deze leuke camping te reserveren!

Camping De Scheepsbel

Klaterweg 9
8085 SB Nunspeet
Faciliteiten Bar
Multisportterrein
Jeu de boules terrein
Tennis
Tafeltennistafels
Restaurant
Speeltuin
Speelhal
Voetbalveld
Waterpark
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties