Camping De TorentjeshoekTerug naar het overzicht

Bijzonder overnachten nabij Nationaal Park Dwingelerveld in Drenthe.
Kamperen op Camping De Torentjeshoek betekent kamperen midden in de natuur. Je zult hier genieten 'in de lagere versnelling', op een vakantiepark dat is omgeven door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. 


Ruime kampeerplaatsen

Op deze familiecamping van 10 hectare zijn 160 ruime kampeerplaatsen. Er zijn trekkersplaatsen, camperplaatsen en comforplaatsen met of zonder privé sanitair.

Bijzonder overnachten

Camping De Torentjeshoek staat bekend om de ontzettend leuke, originele huuraccommodaties. Wat denk je van slapen in een omgebouwde legertruck met slaapplekken voor 2 personen? Ben je met meer personen? Dan wordt er een Jeep met hangbedden bij gezet. 

Wil je wat meer luxe? Kies dan voor die geweldige boomhut waarin je met 4 tot 7 personen kunt verblijven! De bedden zijn opgemaakt, de handdoeken liggen klaar, de vloerverwarming staat indien nodig aan en de kinderen kunnen eerst even op het WiFi netwerk voordat ze van de natuur gaan genieten!

Bij de Torentjeshoek kun je ook slapen in een bosboot, chalet of skylodge.


Zwemmen en spelen bij De Torentjeshoek

Met de speeltoestellen van hout, kabelbaan, ligschommel, springkussen, water- en zandspeelplaats, recreatieschuur, tafeltennis, jeu-de-boulesbaan en kinderboederij zullen kinderen zich op Camping De Torentjeshoek elke dag weer heel goed vermaken. In de zomervakantie doet het animatieteam er alles aan om de vakantie voor de kids onvergetelijk te maken. Tijdens je vakantie op camping Torentjeshoek mag je gratis gebruik maken van zwembad bij 'Beleefpark Dwingeloo', dat op ongeveer 5 minuutjes lopen van de camping ligt. 

Ben je benieuwd naar wat deze camping nog meer te bieden heeft? Klik dan door naar de website!

Camping Torentjeshoek

Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo
Faciliteiten - Skelters en fietsen te huur
- Zwembad nabij gelegen
- Speeltuin
- Kantine
- Wasserette
- Winkeltje
- Recreatieschuur
- Oplaadpunt voor elektrische auto's
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!