Camping de HolterbergTerug naar het overzicht

Wie houdt van wandelen en fietsen zit goed op deze fijne camping aan de Sallandse Heuvelrug
'Bergen vol beleving'; dat is hoe de beheerders van de Sallandse Heuvelrug het gebied zelf omschrijven. De routes van het Pieterpad, het Marsmanpad en het Wereldtijdpad lopen over de Holterberg, die aan de zuidkant van dit natuurgebied ligt. Het hoogteverschil maakt dit ook een geweldige plek om te mountainbiken.

Na een flinke wandeling of fietstocht kun je lekker ontspannen op de Holterberg, een gezellige en gastvrije familiecamping.

Vakantie op Camping Holterberg

Heerlijk tot rust komen en genieten van een gezellige camping met goede faciliteiten, goed onderhouden veldjes, leuke speelvoorzieningen voor de kinderen, uitstekend en schoon sanitair en een heerlijk verwarmd buitenbad met apart kleuter- en peuterbad. In het zomerseizoen is er een enthousiast recreatieteam aanwezig en worden er veel leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. De overkapte speeltuin biedt voor de kinderen volop speelplezier. 

Caravan, chalet of safaritent

In de zon of liever schaduw? Aan een speeltuin of op een rustige plek? Autovrij of juist de auto bij de hand? Al deze keuzes maak je wanneer je een kampeerplaats uitzoekt op camping de Holterberg. Er zijn luxe comforplaatsen mét privé sanitair aangelegd. Huur je liever een accommodatie? Er zijn stacaravans, chalets en trekkersthutten te huur.

Dagje uit!

Wil je eens een dagje weg? Avonturenpark Hellendoorn is dichtbij!

Krijg je na het zien van onderstaand filmpje al zin in vakantie? Klik door naar de website om te reserveren!

Camping de Holterberg (Ardoer)

Reebokkenweg 8
7451 HL Holten
Faciliteiten - Fiets en skelter verhuur
- Broodjesservice
- Dierenparkje
- Overdekte speeltuin
- Jeugdhonk
- Speeltuinen
- Verwarmd buitenzwembad
- Pannaveldje
- Recreatieruimte
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips