Vakantiehuis Op é PolleTerug naar het overzicht

Vakantiehuis midden in de natuur en gelegen aan water, met een spectaculair uitzicht!

Vakantiehuis in de natuur

Waar komt toch die naam 'Op é Polle' van dit mooie, rietgedekte huis vandaan? Een polle is een droog stukje grond in moerasgebied, en dat is precies waarop dit huis staat. Het is dus ook alleen met een bruggetje bereikbaar, is dat niet idyllisch? Vroeger woonde hier de rietteler, nu mag jij er met je gezin komen genieten van de rust en de natuur.


Tuin aan het water

Deze authentieke riettelerswoning heeft een gezellige woonkamer met open keuken, twee tweepersoons slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden) en een (nieuwe!) badkamer met douche. De mooie tuin ligt aan het water, waar een Canadese kano voor jullie klaar ligt!


Nationaal Park Weerribben - Wieden

Meren, sloten, moeras, weilanden... wat een divers landschap! Neem je regenlaarzen mee want het kan hier allemaal wat drassig zijn, maar wel echt práchtig om doorheen te wandelen en te varen. Er zijn ook leuke wandelroutes speciaal voor gezinnen met kinderen uitgezet.

Klik door naar de website om jullie verblijf in de natuur te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips