B&B DroomzachtTerug naar het overzicht

Een heerlijk ruime en comfortabele ouder-kind B&B in het hart van de Veluwe

Droomzacht

Je bent met je kind(eren) van harte welkom bij ouder-kind B&B Droomzacht in Epe, een gezellig dorp in het hart van de prachtige Veluwe.

De B&B is gevestigd in De Droomboom, een kindertalentencentrum in een voormalige graansilo op slechts 400 meter loopafstand van het bruisende centrum van Epe. 


De familiekamers

De familiekamers bestaan uit twee delen van elk +/- 80 m2, die met elkaar verbonden zijn door een af te sluiten tussendeur. Het slaap- en speelgedeelte voor de kinderen heeft leuke kinder- en speelattributen, een eigen badkamer, drie bedden en op aanvraag een extra kinder- of babyledikant. Het slaapgedeelte voor de ouders heeft een badkamer, een comfortabele zit- en eethoek, koelkast, Nespresso apparaat, T.V. met Chromecast en natuurlijk... WiFi. 

Deze kamers hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf met het hele gezin!


De Droomboom

De Droomboom is een kindertalentencentrum waar kinderen tot bloei komen en hun talenten ontdekken. In het Droomcafé kunnen kinderen spelen en experimenteren in verschillende talenthoeken, zoals de muziekhoek, techniekhoek en nog veel meer. Het Droomcafé is ook de plek waar je na je overnachting kunt genieten van een heerlijk ontbijt

Ook beschikt de Droomboom over een fantastische omheinde speel- en ontdektuin met o.a. glijbaan, waterpomp, een zandbak, voetbalterrein en volop buitenspeelgoed. Op het terras kun je genieten van de lunchkaart, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen. Deze tuin is in het weekend geopend.


Epe: het winkeldorp van de Veluwe

Met een ruim aanbod aan horecafaciliteiten en winkels staat Epe bekend als hét winkeldorp van de Veluwe. Geniet tijdens jullie verblijf van de rust van de natuur en de gezelligheid van het dorp!

Klik door naar de website van B&B Droomzacht om de beschikbaarheid te checken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning