Bij OnsTerug naar het overzicht

'Bij Ons' vind je de meest creatieve accommodaties midden in het groen!
In het Gelderse Groesbeek, áán 'de Groesbeek', ligt deze landschapscamping. Omgeven door groen vind je hier 40 kampeerplekken en diverse bijzondere overnachtingsaccommodaties.

In en om de kabbelende Groesbeek kunnen kinderen zich uren vermaken. Op de camping is een veld om te voetballen en er zijn diverse fijne hangplekken, lekker relaxen!


Bijzonder overnachten

Wow, wat een gave logeerplekken vind je hier! Wat denk je bijvoorbeeld van de 'Dome', waar je door het glazen dak naar de sterren kunt kijken! De 'jachthut' is door de eigenaren zelf gebouwd, en heeft heerlijke comfortabele bedden! Ook de huiskar is door henzelf gebouwd. Wat een leuk hip ding is dat!

Gezellige familiecamping 

Regelmatig kun je mee- eten aan de aanschuiftafel. Gezellig met z'n allen aan een lange tafel, vaak staan er heerlijke pizza's uit de houtoven op het menu.

Liever bij je eigen tent eten? Laat een BBQ bezorgen... én weer ophalen, de afwas wordt voor je gedaan! Kinderen zullen ook genieten van de kampvuurkuil waar regelmatig gezellig fikkies worden gestookt.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de leukste vakantie tips! 

Bij Ons

Cranenburgsestraat 178
6562 LV Groesbeek
Faciliteiten - Voetbalveld
- Aanschuiftafel
- BBQ pakketten
- Kampvuurkuil
- Spelletjeskast
- Voetbaltafel
- Dutchtub
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!