Familiehotel in TwenteTerug naar het overzicht

Aparthotel Delden is veel meer dan een hotel alleen! Bowlen, zwemmen en wellness, óók voor kids!
Dit gezellige familiehotel met Twentse gastvrijheid, biedt een combinatie van gezellig eten & drinken, lachen en plezier maken. Aparthotel Delden is een hele fijne plek voor families met kinderen! Het hotel ligt in een bosrijke omgeving waar je ook lekker kunt wandelen en fietsen.

Familiekamers
De 4, 5 of 6-persoonskamers hebben een aparte huiskamer, twee slaapkamers, een badkamer en ook een eigen terras. Kleinere gezinnen kunnen ook gebruik maken van de 2- of 3-persoonskamers.

Voor iedereen iets leuks te doen!
Dit aparthotel is een goeie plek voor een familieweekend of midweekje met vrienden. Voor zowel kinderen als volwassenen is er van alles te beleven.

Het hotel beschikt o.a. over een binnenzwembad, binnen speelruimte met mini-bioscoop, vier bowlingbanen, indoor tennisbanen, een gewone én een supa-golfbaan en een heerlijke wellness waar zelfs behandelingen voor kinderen mogelijk zijn! De steden Enschede, Hengelo en Almelo zijn in de buurt voor een dagje uit.

Kijk eens naar onderstaand filmpje, dan zie je meteen wat kinderen zo leuk vinden aan Aparthotel Delden!

Aparthotel Delden

Sportlaan 7
7491 DG Delden
Faciliteiten - Fitness studio
- Zwembad
- Buitenzwembad heel dichtbij
- Indoor tennisbanen
- Welness (ook voor kids!)
- Terras met tafeltennis en klimtoestel
- Supa- golf (voor alle leeftijden)
- Golfbaan en driving range
- 4 Bowlingbanen
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland