Familie Resort MolenwaardTerug naar het overzicht

Belevenissenresort in het Hart van Holland!

Voor de hele familie!

Midden in het Groene Hart ligt Familie Resort Molenwaard. Dit leuke resort in de polder is geheel aangekleed in stijl van de karakters Fien & Teun. Met een eigen parade en entertainment op het hoogste niveau, is Familie Resort Molenwaard dé vakantiebestemming voor het hele gezin. Het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, laten jullie tijdens jouw vakantie van alles zien over het Hollandse landleven. Ga jij met ze mee op ontdekkingsreis?


Thema-accommodaties

Houd je van luxe kamperen? Verblijf dan in de Avonturentent! Wil je met een groep komen overnachten? Kies dan voor de groepsaccommodaties of het familieplein. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke huisjes, helemaal in Fien & Teun stijl. Zo kun je bijvoorbeeld ook overnachten in een Fien & Teun boerderijtje, of slapen in een bedstee in de Mike & Molly schaapskooitjes, dan lopen de schaapjes direct langs jouw terras!


Spelen en zwemmen op Familie Resort Molenwaard

Op het park zijn meerdere speelplaatsen, een binnenspeeltuin, er zijn strandjes, je kunt zwemmen in de natuurplas of het water op met een bootje of waterfiets. Nog niet genoeg afgekoeld? Kom dan naar het fonteinenplein. Wat een waterpret! Iedere dag voorziet het entertainmentteam in afwisselende leuke activiteiten.


Lekker eten

Trek gekregen van alle belevenissen? Dan kun je terecht bij Gasterij Molenwaard voor een ambachtelijk ontbijt, lunch of diner, gemaakt van streekproducten. Voor een snelle hap kun je genieten van frietjes en diverse snacks bij de Frieterie en bij het IJskuipje hebben ze de lekkerste ijsjes.


Leuke dingen doen in de omgeving

Kinderen krijgen bij verblijf op Familie Resort Molenwaard een Polderpaspoort, waarmee ze geheid de mooiste avonturen zullen beleven samen met hun ouders! Met hun 'reisgidsen' Fien en Teun ontdekken ze niet alleen het vakantiepark, maar gaan ze ook echt de polder in om zo spelenderwijs de omgeving te ontdekken

Bij het verblijf ontvang je onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij Molenwaard (10 minuten van het park vandaan). Hier ontdek je alles over het boerderijleven. Leer hoe je een koe melkt, maak een ritje op de pony’s of verdwaal in het wilgendoolhof. Of kom binnenspelen bij Speelschuur Molenwaard.
 
Klik door naar de website voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen