Familie Resort MolenwaardTerug naar het overzicht

Belevenissenresort in het Hart van Holland!

Voor de hele familie!

Midden in het Groene Hart ligt Familie Resort Molenwaard. Dit leuke resort in de polder is geheel aangekleed in stijl van de karakters Fien & Teun, Woezel & Pip, Mike & Molly en Stip de Pony.

Met een eigen parade en entertainment op het hoogste niveau, is dit resort dé vakantiebestemming voor het hele gezin. Het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, laten jullie tijdens jouw vakantie van alles zien over het Hollandse landleven. Ga jij met ze mee op ontdekkingsreis?


Thema-accommodaties

Verblijf in een van de gethematiseerde accommodaties. In welke accommodatie zou jij het liefste slapen, het boerderijtje van Fien en Teun of toch liever onder de sterrenhemel van de Tovertuin? Wil je met een de hele familie komen overnachten? Kies dan voor een van de groepsaccommodaties of het familieplein.


Spelen en zwemmen op Familie Resort Molenwaard

Op het park zijn meerdere speelplaatsen, een binnenspeeltuin, er zijn strandjes, je kunt zwemmen in de natuurplas of het water op met een bootje of waterfiets. Nog niet genoeg afgekoeld? Kom dan naar het fonteinenplein. Wat een waterpret! Iedere dag voorziet het entertainmentteam in afwisselende leuke activiteiten.


Lekker eten

Trek gekregen van alle belevenissen? Schuif dan aan bij het familierestaurant op het resort. Geniet samen van heerlijke ontbijtgerechten met Fien en Teun, van smakelijke lunch- en dinergerechten, waarbij je zelfs kunt dineren met Fien en Teun of één van hun vriendjes. Met een speciale kinderkaart, een speelhoek en een uniek bordje van de Molenwaard vriendjes voor ieder kind, wordt dineren een feest voor het hele gezin!


Uitjes in de omgeving

Kinderen krijgen bij verblijf op het resort een Polderpaspoort, waarmee ze de mooiste avonturen zullen beleven samen met hun ouders! Met hun 'reisgidsen' Fien en Teun ontdekken ze niet alleen het resort, maar gaan ze ook echt de polder in om zo spelenderwijs de omgeving te ontdekken.

Bij het verblijf ontvang je ook onbeperkt toegang tot themapark Avonturenboerderij Molenwaard (10 min van het resort vandaan). Hier ontdek je alles over het leven op de boerderij. Maak een ponytritje, geniet van de parkshows en stap in de gloednieuwe familieattractie, de Fien & Teun Trekkerbaan! En kom lekker binnenspelen in bij indoorspeeltuin.
 
Klik door voor meer info of om te reserveren
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips