Minicamping WaleukTerug naar het overzicht

EFTELING- Autovrije, kleinschalige SVR-boerencamping met maisdoolhof, midgetgolfbaan en natuurspeeltuin

Autovrije minicamping nabij de Efteling

Recreatieboerderij Waleuk in Waalwijk heeft een kleinschalige, kindvriendelijke en autovrije SVR-camping. Je kunt hier je caravan, camper of tent neerzetten op één van de 15 plekken, met uitzicht op het maisdoolhof, de dierenweide of het weiland! 

Waleuk is een echte familiecamping met veel vermaak voor jonge kinderen. Deze boerencamping ligt vlakbij de Efteling!


Leuke dingen doen op de boerderij

Op de boerderij leven waterbuffels, kalkoenen, schapen, een geit, ezel, shetlandpony, kippen & een haan. Daarnaast zijn er diverse leuke activiteiten op de boerderij;

Maisdoolhof:
Als het mais op de boerderij nog kleine plantjes zijn worden er diverse malen de paden al in gemaaid, zodat er een spannend doolhof ontstaat. Vanaf half juli, als de maisstengels hoog genoeg zijn, kun je hierin dolen. Hoe snel vinden jullie de uitgang?
Midgetgolf: Tussen de fruitbomen ligt een 18-holes midgetgolfbaan, leuk om met het hele gezin te doen!
Natuurspeeltuin: In de natuurspeeltuin kunnen kinderen zich vermaken in de bergen speelzand, lekker springen op de air-trampoline of zoeven met het kabelbaantje! Ondertussen kun je als ouder van iets lekkers genieten op het boerderijterras.
Overdekt recreatieruimte: In de 'jongveestal' staan een voetbalspel, tafeltennistafel, er hangt een dartbord en je kunt er sjoelen!

Na de activiteiten trek gekregen? Geniet dan van de overheerlijke pannenkoeken, boeren friet of andere zoete/hartige lekkernijen op 't leuke Boerderijterras! 

Leuke dingen doen in Braant

Waalwijk ligt tussen Den Bosch, Tilburg en Breda; het vertier van een gezellige stad is dus binnen handbereik. Vanaf de camping kun je over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden fietsen, of ga over de Elshoutse Zeedijk het natuurgebied in richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De camping verhuurt fietsen en kano's; allebei leuk om de omgeving mee te verkennen! Zin in een leuk dagje uit? De Efteling ligt ook op steenworp afstand!

Klik door naar de website voor meer informatie en/of om je reservering te maken!

Waleuk

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk
Faciliteiten Viswater
Speelgelegenheid
Recreatieruimte
Openbaar vervoer
WiFi 
Fietsverhuur
Kanoverhuur
Eetgelegenheid  met terras
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland